Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Telt safari i Entabeni
Program

Se video

Telt safari i Entabeni - program

M = morgenmad; F = frokost; A = aftensmad

Dag 1. Ankomst og game drive

Ankomst til Johannesburg Airport. Du bliver modtaget af en repræsentant for værterne, som sørger for transfer til Entabeni Nature Reserve. Du ankommer til en sen frokost. Efter frokosten er der en introduktions "game drive" efter du har fået anvist  telt og anbragt din bagage og måske frisket dig lidt op efter den lange rejse. På game driven er der muligheder for at spotte Big 5 tæt på.
Efter samtale med guiden om dine ride præferencer, vil hun vælge en hest til dig, som du skal ride de kommende dage. Der serveres middag, når solen er ved at gå ned.

Inkluderet: F/A, overnatning i teltlejr

Dag 2. Fra "lower escarpment" til "upper escarpment" med brunch undervejs

Der er muligheder for en tidlig "game drive" hvis du har lyst. Derefter serveres let morgenmad kl. 9:00 og efterfølgende bliver du kørt ud til hestene, hvor vi kan starte vores ridt . Vi rider i "lower escarpment" gennem områder med "big game". Efter omkring 1½ time i sadlen kommer vi til Waterberry picnic spot, hvor der er rettet an til brunch (omkring kl 11). Efter brunchen rider vi videre og begynder at klatre op ad klipperne. Vi skal op i "upper escarpment", som er separeret fra den nedre del af 600 meter høje klipper. På en kort strækning, op over en af de stejleste stigninger i Sydafrika (mere end 40 grader nogle steder), skal du gå til fods og lede din hest.  Der følger en ledsagebil og en ranger med, så hvis du bliver træt er du velkommen til at hoppe ind i bilen. Når vi ankommer til toppen bliver der muligheder for at friske sig lidt op ved en naturlig klippepool med et spektakulært udsyn og krystal klart vand. Vi fortsætter sidenhen ind på sletten - et idyllisk sceneri, forhåbentlig spækket med vilde dyr. Vi forventer at ankomme til vores fly camp ved Boukenhout omkring kl 15. Der serveres "high tea" og du bliver indkvarteret i det telt, der skal være din base de næste 4 dage. Middagen vil blive serveret ved det knitrende bål omkring kl. 19

Inkluderet: M/F/A, teltcamp i Boukenhout

Dag 3. Dalen - heldagsridt med sadeltaske frokost

Vi starter ud efter morgenmaden. Du medbringer frokosten i din saddeltaske. På turen kommer vi ud langs en flad klippe dal og vi gør holdt ved et vandfald (løber kun i sommertiden) eller alternativt rider vi til Yellow Wood Rim og et udsigtspunkt med spektakulært udsyn ud over lower escarpment. Vi stopper og nyder vores frokost og et velfortjent hvil. Senere rider vi tilbage til fly campen, hvor der eserveres lidt snacks inden middagen. Du kan slappe af i hængekøjen eller under skyggefulde træer, mens du nyder en drink og solnedgangen. En fin afslutning på en god, lang dag i sadlen

Inkluderet: M/F/A, teltcamp i Boukenhout

Dag 4. Kgamakutla point - sundowner og romantisk middag på flodbredden

Vi starter kl. 7 efter lidt let morgenmad og rider ud for at se, om vi kan finde nogle af Afrika's giganter. Guiden er trænet i at læse spor og han/hun vil udpege sporene efter forskellige dyr og andre tegn på deres tilstedeværelse. Forhåbentlig ender det op i, at vi får øje på nogle af de store dyr. Efter omkring to timer i sadlen vender vi tilbage til campen. hvor der serveres en god brunch. Derefter afslapning i dagens værste hede, måske med et bad i floden, eller på et tæppe eller i hængekøjen på et skyggefuldt sted med en god bog. Kl. 15 serveres te og umiddelbart efter skal vi ud på eftermiddagens ridt. Turen går til nogle fantastiske udsigtspunkter, scenerier som taget ud af  "Out in Africa". Her skal vi nyde "sundowners" mens solen langsomt går ned. Tilbage i lejren skal vi i aften nyde en traditionel sydafrikansk braai, mens vi lytter til bushen, som kommer langsomt til live efter dagens hede. 

Inkluderet: M/F/A, teltcamp i Boukenhout

Dag 5. Ridt på sletten og overnatning under stjernerne

Lidt senere morgenmad i dag, før du sidder i sadlen. Vi rider ud mod vest på sandede stier med gode muligheder for raske galopper. Siden rider vi øst mod Ingwe dalen med muligheder for at spotte nogle af de mere sky dyr, der gemmer sig i den tættere vegetation. Vi rider også forbi en sø, hvor der er gode chancer for at se flodheste. Vi fortsætter gennem åben græssteppe, før vi kommer tilbage til campen til frokost. Om eftermiddagen skal bagagen pakkes til en overnatning i bushen under åben himmel (hvis vejret tillader) og vi skal  igen ud på en 2-2½ timers lang tur ,mens dagen køler ned. Vi rider i varieret terræn og kommer bl.a. til et pragtfuldt sted i Monument Valley og op i højere beliggende egne med glimrende udsigter. Forvent passager, hvor du skal vandre, på grund af stiens beskaffenhed. Ved ankomsten til udsigtspunktet vil lejren være oplyst, bålet buldrer lystigt og der serveres en romantisk middag med drinks. Der er et basalt vaskeområde med håndklæder og toiletgrej - du er klar til en uforglemmelig nat under stjernerne. Udsigten og solopgangen er spektakulær. 

Inkluderet: M/F/A, open air camp i bushen eller teltcamp i Boukenhout, afhængig af vejret

Dag 6. Tilbage til lower escarpment og afslutning

Efter regulær morgenmad på et stop nær flycampen, rider vi ned til lower escarpment og krydser hen over lower escarpment på åbne sletter og ud af parkens hovedport for at komme til parkens clubhouse. Derfra vil hestene blive kørt tilbage til stalden, mens du kan tage et dejligt forfriskende brusebad og lidt let at spise før der er transfer tilbage til lufthavnen i Johannesburg. Ønsker du en egentlig frokost før afgang, er der også mulighed for det, men det er ikke inkluderet i prisen.

Inkluderet: M, transfer til lufthavn

Obs. Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i programmet på grund af vejret eller andre uforudsete omstændigheder. Værterne vil tilstræbe at informere grundigt om eventuelle ændringer i programmet og årsagerne til dem. 

Hent print-venlig PDF

Rejsedatoer 2021

Dato Pris
1. jan. -
31. dec.
6 dage
14.540 DKK
Vælg

2022 datoer og priser er på vej, vi opdaterer løbende og vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@hippotours.dk eller telefon 36960894

Hvad siger andre?

En fantastisk helhetsupplevelse! Att på hästryggen få uppleva kontakten med Afrikas djur och natur är starkt . Med alla sinnen vidöppna och med fullständig närvaron i nuet blir det också en inre resa. Men det allra bästa- hästarna!!! Harmoniska, coola, med mycket energi och "gåglädje". Tack!
Lisbeth P.

Se mere her

Heste

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »