Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Telt safari i Entabeni
Turfakta

Se video

Telt safari i Entabeni - turfakta 

Varighed:

6 dage (heraf 5 på hest), 5 nætter

Indkvartering:

Fem nætter i gode, store telte i bush fly camps. Staben sørger for, at teltene er rejst og klar når vi kommer frem og står til rådighed for at sikre, at alt fungerer og du føler dig komfortabel

Pension:

Helpension. Morgenmad, frokost, high tea og middag. Sydafrikansk mad med lidt internationalt tilsnit lækkert tillavet på hovedsageligt lokale råvarer. Måltiderne tilberedes af vores egen medbragte og dygtige kok, ofte over åben ild. Spændende og velsmagende mad. På campen er alle drikke, også alkoholiske, inkluderet i prisen.

Heste:

Der er heste med forskellige temperamenter, så der er givetvis også en, der passer dig. De fleste er sydafrikanske racer eller kryds af sydafrikanske racer (Boerperd, sydafrikansk varmblod). Hestene er veltrænede, lydige, robuste og vant til Afrikas dyr og natur. De kan komme steder, hvor selv ikke de allerbedste 4 hjulstrækkere kan komme frem og er derfor helt ideelle til spændende safari.

Sadler:

Der rides mest på engelske sadler omend der er et udvalg af trail sadler

Rideerfaring:

4-5. Du skal være øvet og god rytter og i god fysisk form - der rides i et godt og varieret tempo i et krævende terræn.

Gruppe og guide:

Der er max 6 gæster og 2 guider på turene.

Bagage:

Din bagage transporteres mellem camps, du skal kun selv medbringe småfornødenheder

Tøj og udstyr:

Medbring tøj i neutrale farver (khaki, brun, beige og grønt) der passer ind i bushen (ingen stærke farver eller hvidt tøj (det bliver i øvrigt hurtigt snavset!)). Sædvanligt rideudstyr, ride- eller vandresko, half chaps anbefales, badetøj, hovedlampe, kamera, kikkert, læbepomade, solcreme og solblokker, langærmet skjorte eller T-shirt. Det er et krav, at der bruges hjelm, da man ellers ikke er dækket af deres forsikring.

Vejret:

Moderat klima med sommerregn. Dagene er meget varme i sommertiden, men det køler ned til aften. Vintertiden er meget behagelig temperaturmæssigt.  Fly campen er sat op på upper escarpment, hvor temparaturen er 3 grader lavere end nede på lower escarpment.

Mobiltelefoni:

Ja, der er udmærket dækning de fleste steder. Vil du købe lokalt sim kort ved ankomst anbefaler vi at købe MTN, som giver bedst dækning.

Ikke inkluderet i prisen:

Fly til Johannesburg, transfer til Entabeni og evt. lokale drikkepenge

Turkode:

SA 100-05

Hent print-venlig PDF

Rejsedatoer 2021

Dato Pris
1. jan. -
31. dec.
6 dage
14.540 DKK
Vælg

2022 datoer og priser er på vej, vi opdaterer løbende og vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@hippotours.dk eller telefon 36960894

Hvad siger andre?

En fantastisk helhetsupplevelse! Att på hästryggen få uppleva kontakten med Afrikas djur och natur är starkt . Med alla sinnen vidöppna och med fullständig närvaron i nuet blir det också en inre resa. Men det allra bästa- hästarna!!! Harmoniska, coola, med mycket energi och "gåglädje". Tack!
Lisbeth P.

Se mere her

Heste

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »