Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Kaffe trailen i Sao Paulo

Kaffetrailen ved São Paulo

  • Trail i den interessante São Paulo provins
  • Uge med helpension
  • 6 dage til hest
  • Rideerfaring : 3-5
  • Indkvartering i gæstehuse på fazendas (ranches) 

Hent print-venlig PDF

Om turen

São Paulo er givetvis det økonomiske og industrielle kraftcenter i Brasilien, ja måske i hele Sydamerika. Men det har også en mindre kendt side og tilbyder sig med noget af det fineste landskab og kultur i regionen. Og det er helt ideelt for rytteren, der gerne vil have en stor natur og kultur oplevelse.

Du rider gennem kaffe højlandet nordvest for São Paulo og besøger nogle af de historiske plantage ejendomme og ser på vejen en overraskende velbevaret naturrigdom. Det skiftende terræn går fra sletter op i bjergene, op og ned ad bratte skråninger, store plateauer, der byder på storslåede udsigter isprængt de lejlighedsvise kildevæld og vandfald. Variationen er også at finde i den kunst og det kunsthåndværk, som produceres i regionen: Der arbejdes med læder, keramik, broderier, der fremstilles marmelader, honning, kaffe, oste og naturligvis det lokale ildvand, cachaça. Kigger man efter god kvalitet går man ikke forgæves i området, hvor vi rider.

På turen besøger vi farmere, kaffedyrkere, der gerne deler ud af deres erfaringer og viden om kaffebønner, -avl og de bedste risteteknikker. Du vil også få en forståelse for hele processen fra plantage til du smager kaffen i din kaffekop.

I resterne af den atlantiske regnskov finder vi Jequitiba træet, skovens gigant, der kan blive over 40 meter højt og tre meter i diameter. Det ældste kendte eksemplar af træet er mere end 3000 år gammelt.

Regionen er velkendt for sin sorgløse, gæstfrie befolkning og for sit fine jordbundne køkken.

Den rige kulturelle arv, der er et resultat af bølger af immigranter, det myldrende plante og dyreliv med aber, hjorte, næsebjørne og mange arter af fugle, insekter og sommerfugle gør det til en stor oplevelse og fornøjelse at besøge regionen.

Hent print-venlig PDF

Rejsedatoer 2021

Dato Pris
23. apr. -
29. apr.
7 dage
10.080 DKK
Book nu
16. aug. -
22. aug.
7 dage
10.080 DKK
Book nu
26. sep. -
2. okt.
7 dage
10.080 DKK
Book nu

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »