Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie i Costa Rica

Find din riderejse


Fundne riderejser

 

Costa Rica

Sortering: Land | Pris

Costa Rica Explorer
Amerika, Costa Rica

Turen er sammensat af 4 spændende dage på Criollo hest i et af Costa Ricas bedste ride områder kombineret med 2 dages afslapning ved den meget populære Arenal vulkan, hvor du kan nyde livet og bade i  varme kilder. 

Tur kode:
CR 5803

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

8 dage: Fra 10.650 DKK

Costa Rica kyst til kyst
Amerika, Costa Rica

Trail på både Stillehavskysten og den Caribiske kyst på Costa Rica's anden side, og ind imellem besøger du også den spændende vulkan Arenal med varme kilder og fantastiske udsigter. Du får 7 dages eventyr på hesteryg i nogle af Costa Rica's mest naturskønne og varierede områder. 

Tur kode:
CR 5804

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

10 dage: Fra 15.510 DKK

Costa Rica wilderness safari
Amerika, Costa Rica

Trail gennem det tropiske centrale område i Cota Rica, i og omkring den enestående naturpark Carara og helt ud til Stillehavets kyst . Du får 9 dages eventyr på hesteryg i nogle af Costa Rica's mest naturskønne og varierede områder. 

Tur kode:
CR 5805

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

9 dage: 14.640 DKK

Eventyr i regnskoven
Amerika, Costa Rica

Turen har noget til både den erfarne rytter, der søger udfordringer og den mindre erfarne, der gerne vil have en rideferie under afslappede og sikre former. Samtidig er der fine tilbud på aktiviteter, så turen er ideel for familier.

Tur kode:
CR 5802

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
2

8 dage: Fra 11.310 DKK

Rideferie i Costa Rica

Costa Rica er et eksotisk land med masser af fortryllende regnskov og et venligt og åbent folkefærd. Costa Rica er et spansktalende land og navnet, Costa Rica, betyder på spansk den rige kyst, navngivet af Christopher Columbus. Det navn lever landet til fulde op til, med sine to smukke kyster ud til hhv. Stillehavet og Atlanterhavet.

Landet er en sand perle i Mellemamerika, hvor der ellers i de omkringliggende lande er meget turbulens. Landet er roligt og fredfyldt med en vidunderlig natur og et bemærkelsesværdigt dyre- og planteliv. Faktisk har landet ikke nogen hær, er på samme størrelse som Danmark og der bor omkring 5 millioner indbyggere.

Heste trails I Costa Rica

Costa Rica er et fantastisk land at ride i. Naturen er helt fantastisk og rejser du med Hippo Tours sørger vi for at du kommer igennem en særdeles varieret natur. Nogle dage vil du kunne opleve at ride i den frodige og fugtige regnskov, hvor alverdens smukke dyr og planter har hjemme. Andre dage på turen tager vi over savannen og ud til de skønne hvide sandstrande ved Stillehavet, som pga. sit smukke ydre også har dannet ramme for utallige scener i forskellige film.

Temperaturerne i Costa Rica ligger mellem 18 og 28 grader året rundt og der er derfor varmt i landet hele året rundt. I regnsæsonen falder der dog meget vand og dette vil der derfor også være taget højde for, hvis du vælger at rejse med Hippo Tours.

Costa Rica med Hippo Tours

Hos Hippo Tours tager vi hånd om din rejse til Costa Rica og sørger for at arrangere alt forud for din ankomst til hovedstaden San José.
Alle vores rejser til Costa Rica er med halpension og du vil blive indkvarteret på gode hoteller, hvor forplejningen er i top.

Vi har tre forskellige rejser til Costa Rica lige nu, som både varierer i længde og sværhedsgrad. Du kan læse om vores forskellige rejser ovenfor og finde netop den, der passer til dig og din familie. Har du nogle spørgsmål til rejsernes sværhedsgrad eller andet, er du velkommen til at ringe til os. Vi sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål til rejsen.

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning