Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Cattle drive i Wyoming

Cattle drive i Wyoming

  • Western ridning
  • Autentisk cattle drive med ranchens cowboys
  • En uge med helpension
  • 6 dage i sadlen
  • Rideerfaring: 2-5
  • Indkvartering på hotel og i telt camps

Læs mere

Om ranchen

Prøv den ægte vare!

Autentisk cattle drive. Cowboy for en uge i Wyoming "in the middle of nowhere", hvor vi sammen med professionelle cowboys driver ranchens 300 køer med kalve op til sommergræsgangene i Big Horns bjergene. Du arbejder, bor og spiser som en cowboy gjorde sidst i 1800 tallet - og tro os, det er utroligt afstressende og livsbekræftende!

Ranchen er en arbejdende kvæg ranch, de lever af kvæget. For dem er livet som cowboy en livsstil, en frihed de sætter meget højt. Hesten er et uundværligt redskab for cowboyen og man kan ikke andet end beundre samspillet mellem rytter og hest, hvad enten man langsomt driver flokken af kvæg gennem en canyon eller man jagter "stray cattle" i strakt galop med lasso klar.

Rejsedatoer 2019

Dato Pris
29. jun. -
6. jul.
8 dage
23.070 DKK
Book nu

Hvad siger andre?

Tough trip for a 65+ person, but rewarding and interesting. Horses were very good, and the staff was excellent. A very valuable experience, not the least meeting and getting to know Americans from many states. I am so very pleased I took this trip.
Cecilie, 2016

Læs mere

Heste

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til rejsen eller vil du gerne vide mere om vores mange tilbud.

June Riisom

June Riisom
Rytter og turarrangør
Hippo Tours

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Läs mer »

Syv gode grunde

Vi er selv erfarne ryttere og vi har besøgt langt de fleste af vore partnere og redet mange af turene. Det giver et rigtigt godt grundlag for at vejlede dig på kvalificeret vis, så du får netop den rideoplevelse, du gerne vil have 

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »