Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Pirat trailen
Program

Program for Pirat trailen

Dag 1. Ankomst

Ankomst til Barcelona eller Girona, hvorfra der er transfer til start punktet for denne fantastiske trail, en lille fiskerlandsby tæt ved den franske grænse. Ved den fælles middag møder du de andre deltagere og guiden på turen.

Dag 2. Den vilde kyst og pirater

Efter morgenmaden på terrassen gør vi hestene klar. Straks fra dagens start klaterer din nye ven sikkert over klipper og sten. Hele tre bjergkæder gør denne tur speciel.

Kort før picnic kommer vi til Benediktiner klostret Sant Pere de Rhodes. Den ligger gemt af vejen i 500 m højde mellem Rhodes bjergene - i sikkerhed for pirater og med en enestående udsigt ud over det azurblå hav.

Stien snor sig i serpentiner ned til landsbyen Selva de Mar, som blev anlagt i en dal godt i skjul for piraterne. Byens tårn bærer mindelser fra de svundne pirattider, terænet er udfordrende - og vi må et stykke af vejen sidde af og lede vores firbenede ven.

Vi tilbringer natten på et hyggeligt hotel i en lille romantisk fiskerby Port de Selva. Små hvide huse læner sig mod hverandre som om de søger beskyttelse mod pirater!

Dag 3. Vejen til paradis!

Ridning i små bugter og vige langs kysten - trail til paradis! Cap de Creus - navnet i sig selv fremkalder billeder af uspoleret natur.

Den knudrede halvø har stejle skrænter ned til Middelhavet. Havet gnaver uimodståeligt og vedvarende på halvøen, og har ædt store og små lunser af den. Tilbage er en knudret kystlinie med utallige små klippevige, der var glimrende skjulesteder for datidens pirater.

Din hest mestrer det klippefulde terræn med samme sikkerhed som en bjergged. I en af de smukke uspolerede bugter nyder vi vores frokost og en svømmetur i bølgerne bagefter - paradis! 

Eftermiddagens ridning byder også på masser af spænding. Højt oppe over havet rider vi gennem et utæmmet klippelandskab. Tramunata vindene har gennem årene skabt erosion og frembragt mystiske og bizarre klippeformationer, der pryder Cap de Creus som ornamenter.

Vi tilbringer natten i Cadaques, Costa Bravas juvel. Den hvidkalkede fiskerlandsby med sine gamle krogede gyder bliver med god ret opfattet som den mest charmerende og smukkeste by på den Vilde Kyst.

Landsbyens afsides beliggenhed medførte, at byboerne konstant måtte forsvare sig mod overfald og plyndring fra pirater. I det 16ende århundrede blev Santa Maria kirken plyndret af piraten Barbarossa og brændt ned til grunden.

Dag 4. Opdag glæden ved Cap de Creus

Vi rider gennem Cadaques. Ved udgangen fra landsbyen begynder et vidunderligt, vildt kystklippe landskab, der er dækket af buske og blomster. Ældgamle stenmure leder os på vej.

Vi holder rast i en smuk bugt med en fin sandstrand, hvor vi kan svømme i de salte bølger.

I stejle sving leder stien over et pas. Vilde blomster krydrer vores vej og vi får fantastiske vyer ud over Rosenbugten. Pinje og korkeg giver den specielle Middelhavsflavour.

Gennem et gammelt handelsspor fører vi vores heste ned i sletten i et krævende terræn og overnatter i en lille familie-wellness-oase med opvarmet whirlpool

Dag 5. Tur til Rosebugten

Grønne oliven lunde glimter i lyset på de terrasseanlagte bakker. Vi rider mod Rose bugten og det mægtige citadel "La Cuitadella". Det blev oprindelig bygget for at forsvare sig mod pirateri. Bag de imponerende mure findes væsentlige arkæologiske artefakter og resterne af en gammel klosterkirke.

Bag ved forsvarsværkerne kan vi ride over grønne marker og se ruinerne indrammet af bjerge og hav.

Med lidt held ser vi flamingoer, storke eller små silkehejrer, der furagerer i de vådområder, vi rider gennem.

Ved grænsen til nationalparken Aiguamolls venter vores næste logi; et komfortabelt gæstehus fra det 19ende århundrede.. Poolen og den smukke have inviterer til at slappe af efter en lang og eventyrlig dag.

Dag 6. Hovmærker i sandet

Bølgerne vasker ind over det fine sand, hestene er på mærkerne og ønsker at sætte tempo. Vamos Galope! Hovene plasker i vandet og vi trækker et fint spor over sandet. Strandgaloppen på "Playa Grande" er en drøm for enhver rytter.

Så pludseligt er alt stille. Vi forsvinder i store miler og pinje skovens nåle på blød sand jord absorberer alle lyde fra hovene. Når vi forlader skoven igen møder vi de mest imponerende klipper på Costa Brava. I en afsides vig nyder vi picnic, svømmer og holder siesta.

Den videre vej snor sig, undertiden over stenede stier med mange trærødder, undertiden på smalle afsatser højt over havet, langs det fantastiske landskab ved den Vilde Kyst. Under afskedsmiddagen snakker vi om de fantastiske oplevelser, som er blevet os forundt  de seneste dage.

Dag 7. Adéu pirater

Efter morgenmaden er der transfer tilbage til lufthavnen i Girona eller Barcelona

Bemærk:

Der kan forekomme ændringer i dagsprogrammet afhængig af vejr og sæson, og det er også muligt turen gennemføres i omvendt orden.
Denne tur er til dels bjergrigt terræn og du skal være indstillet på at skulle sidde af og lede hesten, op til en ½ time. Når du leder hesten er det oftest nedad over stenet og ujævnt terræn

Hent print-venlig PDF

Rejsedatoer 2020

Dato Pris
1. mar. -
7. mar.
7 dage
9.870 DKK
Book nu
7. mar. -
13. mar.
7 dage
9.870 DKK
Book nu
15. mar. -
21. mar.
7 dage
9.870 DKK
Book nu
29. mar. -
4. apr.
7 dage
9.870 DKK
Book nu
4. apr. -
10. apr.
7 dage
9.870 DKK
Book nu
13. apr. -
19. apr.
7 dage
9.870 DKK
Book nu
19. apr. -
25. apr.
7 dage
9.870 DKK
Book nu
9. maj. -
15. maj.
7 dage
9.870 DKK
Book nu
16. maj. -
22. maj.
7 dage
9.870 DKK
Book nu
31. maj. -
6. jun.
7 dage
9.870 DKK
Book nu
12. sep. -
18. sep.
7 dage
9.870 DKK
Book nu
10. okt. -
16. okt.
7 dage
9.870 DKK
Book nu
19. okt. -
25. okt.
7 dage
9.870 DKK
Book nu
15. nov. -
21. nov.
7 dage
9.870 DKK
Book nu
28. nov. -
4. dec.
7 dage
9.870 DKK
Book nu

Hvad siger andre?

How was the reception: 5
How was the instruction: 5
How was the accommodation: 5
How was the food: 4
The standard of the ranch: 5
The quality of the riding: 5
Did the tour meet your expectations: 5
The service from Hippo Tours: 4
Flott trail med mye variasjon. Vi klatret opp i bergene, red langs kysten, over eng, gjennom skog og landsbyer, på stranden. Spennende, herlig ritt. I mai blomstret det så vakkert og det var frodig og fint. Vakkert. Herlig ridning med mye variasjon. Supert. Herlig med piknik ute i det fri og deilig med siesta. Alt var vel organisert og planlagt. Flotte hester. Jeg er kjempe fornøyd med trailen.
Suzanne H., 2018

Læs mere

Heste

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »