Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Solkysten og Andalusier heste

Rideferie ved Solkysten

Turridning

  • Valgfri længde på opholdet, dog min 3 dage
  • Du rider formiddag og eftermiddag, 4-5 timer hver dag (full)
  • Du kan også vælge kun at  ride formiddag eller eftermiddag (light)
  • Der rides ikke på ankomst og afrejsedag -  3 dages ophold giver således 1 ridedag, 4 dage giver to ridedage
  • Ikke-ryttere velkomne - gode golfmuligheder i området
  • Rideerfaring: 3-5
  • Indkvartering i gode, rummelige værelser på ranchen
  • Hele året

Læs mere

Om ridecentret

En af de største og bedste ranches i Spanien med 250 fine og veltrænede P.R.E (Pura Raza Espagñola) og Cruzados heste. Ranchen har sit eget avlsprogram og avler stort set alle sine trail heste. De får fra fødslen i det fri lov at gå frit i store flokke til de er omkring 4 år gamle, hvorefter de langsomt tages ind og oplæres til ranchens forskellige rideprogrammer. Det sikrer stærke og robuste heste med et godt og stabilt temperament - og der er mange at vælge mellem!

Rejsedatoer 2017

Dato Pris
12. mar. -
22. okt.
f.eks. 3 dage
1.380 DKK
Vælg
22. okt. -
31. dec.
f.eks. 3 dage
1.260 DKK
Vælg
OBS: Du kan frit vælge dato.
På næste trin kan du se, hvilke datoer der er mulige at booke, hvor længe og evt. hvilke programmer der kan vælges.

Hvad siger andre?

Velholdte og fine hester. Veldig hyggelige guider og personale forøvrig på ranchen. Jeg hadde booket en så lang tur at det skulle bli en overnattingstur; det ble det dessverre ikke noe av. Litt usikker på av hvilken grunn, men ser at det er utfordringer så lenge "folk kommer og går" til ulike tider, og det må være et visst antall deltakere for å gjennomføre en slik tur. Hadde fine turer i området rundt ranchen. Fikk ridetur på stranden - fantastisk! Det til tross for at det er klart enklere å gjennomføre utenom turistsesongen pga. stor bruk av strandarealet. Et sted jeg godt kan anbefale, og kan tenke meg å dra tilbake til. Føles trygt og godt så lenge Hippo Tour har testet opplegget før turene legges inn i programmet.
Anita M., 2017

Otroligt fina och välmående hästar. Roligt att det fanns allt från lugna långsamma till nerviga snabba hästar. Den hemmalagade maten var super och bra att det var så mycket vegetariskt. Positivt at det fanns pool på ranchen, det hade inte framgått under bokningen. Väldigt bra resa!
Ida S., 2016

Mange takk for fantastisk god service, tilrettelegging og oppfølging i forberedelsene. Og takk for en flott rideferie i Andalucia! Jeg har hatt det fantastisk, selv om jeg har reist alene. Frister til gjentagelse ved senere anledning. Vil anbefale dere videre til kjente. 
Hanne, 2015

We had a fantastic tour - 4 is only given because we would have liked a little more galopping. The horses and guides were pefect - more than we expected. The ranch is a beutiful place - and they were good at  dividing us into groups with beginners and experienced. We had rented a car at the airport, that was nice so we could go to the beach, but unnecessary - also because there was'nt much time between morning and afternoon riding. We want to give our best recommendations for beginners and little experienced riders.
Joan, 2014

Første tur til Andalusien - Stjerneturen var hyggelig og en rigtig god intro. En prøvetur om hvor meget ridning min 2 x opereret ryg kunne holde til. Da vi så kendte stedet og ryggen havde det fint, bestilte vi med det samme næste tur, som så blev til Ronda trailen. Super tur.
Marianne

dummy image

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til rejsen eller vil du gerne vide mere om vores mange tilbud.

June Riisom

June Riisom
Rytter og turarrangør
Hippo Tours

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Läs mer »

Syv gode grunde

Vi er selv erfarne ryttere og vi har besøgt langt de fleste af vore partnere og redet mange af turene. Det giver et rigtigt godt grundlag for at vejlede dig på kvalificeret vis, så du får netop den rideoplevelse, du gerne vil have 

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »