Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie

Program

Program for sommer wellness

Programmet er kun et eksempel - det faktiske program vil afhænge af vejr, lokale forhold, rytternes evner og ønsker, men vil altid blive afstemt med størst mulig fornøjelse for ryttere og heste.

Dag 1.

Ankomst omkring frokosttid. Der serveres frokost omkring kl. 13. Efter en god frokost skal du i sadlen på en testtur, hvor vi skal finde det rette match dig og din hest imellem. Vi rider 1½ time ud i den smukke natur omkring farmen. Der serveres middag omkring kl. 19 og du skal overnatte i dobbeltværelse på pensionat i byen Dabas.

Inkluderet: Overnatning i dobbeltværelse. Frokost koster 3500 HUF og middag 4500 HUF med drikkevarer (vand og vin) inkluderet. det svarer til omkring 85 kr for frokost og 110 kr for middag.

Dag 2.

Der serveres morgenmad kl. 9:00 og vi starter dagens rideprogram kl. 10:30. Vi rider omkring 3 timer ud i naturen omkring farmen, ad andre ruter end dagen før. Vel hjemme igen serveres frokost og eftermiddagen er til fri disposition. Mange vælger at tage til Budapest for at nyde de mange spa muligheder og for at gå på sight-seeing og shopping. Du kan også blive på farmen og nyde saunaen, spille squash, tage en cykeltur på en af farmens lejecykler (inkluderet i prisen) eller spille tennis (tennis banen ligger 15 min kørsel væk, men transfer dertil er inkluderet i prisen). Massage kan bestilles og koster 4000 HUF for en halv time og 6000 HUF for en time (svarer til ca 100 kr for ½ time og 150 kr for en time)

Dag 3.

Samme program som dag 2, blot rider vi ad andre stier og ser endnu mere af egnen omkring farmen

Dag 4.

Efter morgenmaden er det tid at sige farvel.

Hent print-venlig PDF


2019 datoer og priser er på vej, vi opdaterer løbende og vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@hippotours.dk eller telefon 36960894

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Läs mer »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »