Hippo Tours CSS Sprite

Coronavirus

Coronavirus og din rejse

Tryghedsgaranti:

Køber du en pakkerejse med afrejse i 2022, tilbyder vi at du kan få dine penge for rejsen refunderet, såfremt der 14 dage før afrejse fra Danmark (fortsat) er rejseforbud til destinationen for din rejse.

Afbestillingsforsikring kan dog ikke refunderes.

Når Udenrigsministeriet har givet en destination enten ”orange” eller ”rød” farve i deres rejsevejledning betragtes det som rejseforbud. Er landet derimod ”grønt” eller ”gult” i Udenrigsministeriets rejsevejledning, vil en annullering være omfattet af normale afbestillingsregler og gebyrer, da rejsen i såfald kan gennemføres.

Udenrigsministeriets rejsevejledning kan læses her.

Se myndighedernes opdaterede informationer om Corona virus situationen her

Skal du ud at rejse snart?

1. Vi følger naturligvis Udenrigsministeriets rejsevejledninger.
2. Hvis Udenrigsministeriet stadig fraråder rejser til det land, som du skal rejse til, i umiddelbar nærhed af jeres afrejse, booker vi dig gerne om til et senere tidspunkt eller en anden tur uden gebyrer.
3. Kan vi ikke finde et passende ombooknings alternativ er du naturligvis berettiget til at få dine penge tilbage.
4. Vi definerer umiddelbar nærhed som ca. 14 dage før afrejse. 

Vi tager løbende stilling til rejsers mulighed for gennemførelse baseret på Udenrigsministeriets vejledninger. Har du købt en rejse til et af de lande, hvortil rejser frarådes i løbet af sommeren, vil vi kontakte dig.

Skal jeg betale restbeløb?

Vi har flere rejsende der kontakter os omkring deres rejsebestillinger, og om indbetaling af restbeløb. Du har følgende muligheder:

1. Du kan indbetale restbeløbet. Så bevarer du din plads og kan deltage på rejsen hvis den gennemføres. Gør du ikke det, bortfalder vores leveringspligt, jf. Hippo Tours Rejsebetingelser. Er det ikke muligt at gennemføre rejsen, så vil du få hele dit indbetalte beløb refunderet. Alle vores rejser er pakkerejser og du kan derfor være sikker på, at du får alle dine penge igen, hvis rejsen bliver aflyst.
2. Du kan også vælge at ombooke din rejse til et senere tidspunkt.
3. Du kan endelig vælge at afbestille din rejse. I dette tilfælde gælder Hippo Tours Rejsebetingelser og så mister du desværre det indbetalte depositum, evt. hele beløbet, afhængigt af hvor tæt vi er på turens start.

Hvis du ønsker at booke om eller afbestille, så send os en mail på kontakt@hippotours.dk
 

Hvordan er du stillet ved nye bookinger?

Der er et rejseliv efter corona epidemien!
Vi tilbyder gratis ombooking af din valgte rejse frem til 14 dage før afrejse. Gælder for alle rejser booket i 2020-2022, hvis det er Coronaen der er årsag til at du ikke kan rejse på booket tidspunkt.

Norsk:

Coronavirus og reisen din

Nordmenn som skal på reise i nærmeste fremtid, må gjøre seg kjent med de reglene som til enhver tid gjelder lokalt og forholde seg til dem. Klikk her for oppdatert informasjon om UDs reiseråd. Spesielt les de lokale begrensningene! Alt endrer seg så raskt nå, at det er vanskelig å ha all informasjon oppdatert.

Situationen i Norge ses på  Utenriksdepartementet (UD) . Det globale reiserådet ble opphevet 1. oktober 2021 og ingen land fikk nye pandemirelaterte reiseråd i den forbindelse. Endringer i både smitteutbredelse og lokale restriksjoner kan endre seg raskt og gjør situasjonen uforutsigbar. Alle må tenke nøye igjennom nødvendigheten av å reise. Les mere på UD's reiseråd. Landlisten vil bli oppdatert minst hver 14. dag.

Hvordan påvirker det deg som reisende?

1. Naturligvis følger vi utenriksdepartementets reiseguider.
2. Hvis Utenriksdepartementet fortsatt fraråder reise til landet, du skal reise til, i umiddelbar nærhet til avreisen, vil vi gjerne booke om reisen til en senere dato eller en annen tur uten gebyrer.
3. Hvis vi ikke finner et passende alternativ for dig, har du selvfølgelig rett til å få pengene tilbake.
4. Vi definerer umiddelbar nærhet som ca. 14 dager før avreise.

Vi vurderer løpende reiserne våre basert på UDs veiledning. Hvis du har booket en tur til et av landene, som det ikke anbefales å reise til, vil vi kontakte deg.

Må jeg betale saldo?

Vi har flere reisende som kontakter oss om reservasjoner og om betaling av saldoen. Du har følgende alternativer:
1. Du kan betale saldoen. Da bevarer du plassen din og kan bli med på reisen hvis den blir fullført. Unnlatelse av å gjøre dette vil annullere leveringsplikten vår, jf. Hippo Tours reisevilkår. Hvis det ikke er mulig å fullføre reisen, vil du få refundert hele beløpet ditt. Alle våre reiser er pakkereiser, og du kan derfor være sikker på at du får alle pengene tilbake, hvis reisen blir avlyst.
2. Du kan også velge å booke om turen for en senere dato.
3.Du kan også velge å kansellere reisen din. I dette tilfellet gjelder Hippo Tours reisevilkår, og du mister dessverre innskuddet. evt. hele beløpet, avhengig av hvor nærme vi er turen starter.

Hvis du ønsker å booke om eller avbestille, kan du sende oss en e-post på kontakt@hippotours.dk

Hva med nye bestillinger?

Det er et reiseliv etter Korona-epidemien!
Vi tilbyr en gratis re-booking av din valgte tur opp til 14 dager før avreise. Gjelder alle turer booket i 2020-2022, hvis det er Corona som er grunnen til at du ikke kan reise til det bestilte tidspunktet.

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »