Hippo Tours CSS Sprite

Coronavirus

Coronavirus og din rejse

Lige nu er Danmark lukket og Udenrigsministeriet fraråder alle at rejse ud, i hvert fald frem til 13. april. Se myndighedernes opdaterede informationer om Corona virus situationen her

Skal du ud at rejse efter den 14 april?

1. Vi følger naturligvis Udenrigsministeriets rejsevejledninger, som lige nu lyder, at alle ikke-nødvendige rejser til alle lande i verden frarådes.
2. Hvis Udenrigsministeriet stadig fraråder rejser til det land, som du skal rejse til, i umiddelbar nærhed af jeres afrejse, booker vi dig gerne om til et senere tidspunkt eller en anden tur uden gebyrer.
3. Kan vi ikke finde et passende ombooknings alternativ er du naturligvis berettiget til at få dine penge tilbage.
4. Vi definerer umiddelbar nærhed som ca. 14 dage før afrejse. 

Vi tager løbende stilling til forårets rejser baseret på Udenrigsministeriets vejledninger. Har du købt en rejse til et af de lande, hvortil rejser frarådes i løbet af foråret, vil vi kontakte dig.

Skal jeg betale restbeløb?

Vi har flere rejsende der kontakter os omkring deres rejsebestillinger, og om indbetaling af restbeløb. Du har følgende muligheder:
1. Du kan indbetale restbeløbet. Så bevarer du din plads og kan deltage på rejsen hvis den gennemføres. Er det ikke muligt at gennemføre rejsen, så vil du få hele dit indbetalte beløb refunderet. Alle vores rejser er pakkerejser og du kan derfor være ganske sikker på, at du får alle dine penge igen, hvis rejsen bliver aflyst.
2. Du kan også vælge at afbestille din rejse. I dette tilfælde gælder Hippo Tours Rejsebetingelser og så mister du desværre det indbetalte depositum evt. hele beløbet, afhængigt af hvor tæt vi er på turens start.
Hvis du ønsker at afbestille, så send os en mail på kontakt@hippotours.dk.

Hvordan er du stillet ved nye bookinger?

Der er et rejseliv efter corona epidemien!
Vi tilbyder gratis ombooking af din valgte rejse frem til 14 dage før afrejse og du kan afbooke din valgte rejse kvit og frit frem til 30 dage før afrejse. Gælder for alle rejser i 2020, der bliver booket fra 15. marts og frem til 1ste juni. 

Norsk:

 Coronavirus og reisen din

Lige nu er situationen i Norge at Utenriksdepartementet (UD) fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder i første omgang fra 14. mars til 14. april.

Hvordan påvirker det deg som reisende?

1. Naturligvis følger vi utenriksdepartementets reiseguider, som akkurat nå fraråder all unødvendig reise til alle land i verden.
2. Hvis Utenriksdepartementet fortsatt fraråder reise til landet, du skal reise til, i umiddelbar nærhet til avreisen, vil vi gjerne booke om reisen til en senere dato eller en annen tur uten gebyrer.
3. Hvis vi ikke finner et passende alternativ for dig, har du selvfølgelig rett til å få pengene tilbake.
4. Vi definerer umiddelbar nærhet som ca. 14 dager før avreise.

Vi vurderer løpende vårreiserne våre basert på UDs veiledning. Hvis du har booket en tur til et av landene, som det ikke anbefales å reise til, vil vi kontakte deg.

Vi har flere reisende som kontakter oss om reservasjoner og om betaling av saldoen. Du har følgende alternativer:
1. Du kan betale saldoen. Da bevarer du plassen din og kan bli med på reisen hvis den blir fullført. Hvis det ikke er mulig å fullføre reisen, vil du få refundert hele beløpet ditt. Alle våre reiser er pakkereiser, og du kan derfor være ganske sikker på at du får alle pengene tilbake hvis reisen blir avlyst.
2. Du kan også velge å kansellere reisen din. I dette tilfellet gjelder Hippo Tours reisevilkår, og du mister dessverre innskuddet. evt. hele beløpet, avhengig av hvor nærme vi er turen starter.
Hvis du ønsker å avbestille, kan du sende oss en e-post på kontakt@hippotours.dk.

Hva med nye bestillinger?

Det er et reiseliv etter Korona-epidemien!
Vi tilbyr en gratis re-booking av din valgte tur opp til 14 dager før avreise, og du kan avbestille din valgte tur gratis opptil 30 dager før avreise. Gyldig for alle turer i 2020 som vil bli bestilt fra 15. mars til og med 1. juni.

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »