Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie i Norge

Find din riderejse


Fundne riderejser

 

Norge

Sortering: Land | Pris

Stjerneture i Lofotens vilde ørige
Europa, Norge

Lofoten: Tur ud i den smukke og vilde natur i Lofoten's ørige. Du vil opleve meget på kort tid: skøn strandridning i solnedgangen om sommeren  og i nordlys om vinteren, hvis du er heldig! Heldagsture i naturreservat og en tur til en hyggelig gammel historisk gård. At vi klatrer i højden på fjellet, er også værd at nævne.

Tur kode:
NO 133-01

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

6 dage: 13.680 DKK

Weekend i Lofoten
Europa, Norge

Lofoten: Har du måske kun en weekend til rådighed kan du stadig få en fantastisk oplevelse på tur ud i den smukke og vilde natur i Lofoten's ø-rige. Du vil opleve: skøn strandridning i solnedgangen om sommeren  og i nordlys om vinteren, hvis du er heldig! Heldagsture i naturreservat og en tur til en hyggelig gammel historisk gård. At vi klatrer i højden på fjellet, er også værd at nævne.

Tur kode:
NO 133-02

Rejsetema:
Weekend

Rideerfaring:
3

3 dage: 650 DKK

Gårdferie i Dovrefjell
Europa, Norge

Dovrefjell: Vi tilbyder unikke fjellture med islandske heste og gode rideoplevelser i majestætisk natur hos Anne Ma og Morten i Rondane og Dovrefjell  Det er en lille familievirksomhed med et stort hjerte for islandske heste og de mennesker, der besøger gården. Fleksibiliteten er i top og betyder, at vi helt sikkert finder en ferie der passer dig. Ture fra 3-7 dage eller mere.

Tur kode:
NO 135-01

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
1

3 dage: Fra 4.220 DKK

Temature i Dovrefjell
Europa, Norge

Dovrefjell: Oplev national parker med et twist: Tema ture hos en erfaren udbyder af rideferier i Rondane og Dovrefjell hvor vi tilbyder unikke bjergture med islandske heste og gode rideoplevelser i majestætisk natur. Det er en lille familievirksomhed med et stort hjerte for de islandske heste og de mennesker, der besøger gården. Fleksibiliteten betyder, at vi helt sikkert finder en ferie der passer dig. Du kan tage en af disse spændende tema ture og opleve noget helt fantastisk!

Tur kode:
NO 135-02

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
2

3 dage: Fra 420 DKK

Weekend i Dovrefjell
Europa, Norge

Dovrefjell: Er tiden knap - tag en weekend tur. Vi tilbyder unikke fjellture med islandske heste og gode rideoplevelser i majestætisk natur hos Anne Ma og Morten i Rondane og Dovrefjell  Det er en lille familievirksomhed med et stort hjerte for islandske heste og de mennesker, der besøger gården. Fleksibiliteten er i top og betyder, at vi helt sikkert finder en ferie der passer dig.

Tur kode:
NO 135-02

Rejsetema:
Weekend

Rideerfaring:
1

3 dage: Fra 3.460 DKK

Rideferie i Norge med Hippo Tours

 

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning