Hippo Tours CSS Sprite

Hippo Tours
Cookie og persondata policy

Privatlivs politik

Vi respekterer din ret til privatliv, både når du besøger os på vores hjemmesider og når du er kunde.

Med denne politik vil vi beskrive, hvordan vi indsamler, overfører og gemmer dine oplysninger, så du kan gennemskue, hvad vi gør og føle dig betrygget, at vi gør vores yderste for at beskytte og opbevare dine personlige oplysninger forsvarligt.

Dataansvarlig

Hippo Tours ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi modtager af dig.
June Riisom, administrerende direktør i Hippo Tours, er udpeget som dataansvarlig person.

Virksomhedsoplysninger:

Hippo Tours ApS
Mariavej 8
3000 Helsingør
cvr.: 29913838
Tlf.: 36 96 08 94
Mail: kontakt@hippotours.dk

Indsamling af personoplysninger

Vi opsamler kun personoplysninger direkte fra dig. Det kan ske via vores booking formular på hjemmesiden, ved e-mailkorrespondance og ved telefonisk kontakt.

Vi indsamler kun de data, som er nødvendige for at kunne effektuere din bestilling af en rejse:
• Navn på dig og dine evt. medrejsende
• Din adresse
• Dit telefonnummer/mobilnummer
• Din e-mailadresse
• Fødselsdato på alle ryttere
• Køn på alle ryttere
• Fysiske data i form af højde og vægt på dig og medrejsende ryttere
• Din/jeres rideerfaring
• Dine/jeres fly/rejse oplysninger med henblik på transfer og forventet ankomst og afrejsetid fra ridestedet
• Til nogle lande kræves pasoplysninger
• Oplysninger du frivilligt har valgt at give, som kan have betydning for din deltagelse på rejsen, for eksempel allergier, medicinsk tilstand eller andre oplysninger

Ved bestilling giver du som bestiller oplysninger om dine evt. medrejsende. Vi går ud fra, at du har indhentet de medrejsendes samtykke til at videregive oplysningerne til os.

Håndtering og lagring af personoplysninger

For at kunne levere den rejse, du har booket hos os, bruger vi dine personoplysninger på forskellig vis.
Vi sender primært nødvendige dele af dine oplysninger til vores samarbejdspartnere (oftest ridested, hotel, transportør). Har du ønsket hjælp med fly sender vi nødvendige data til vores samarbejdspartner, Kilroy, og har du bestilt afbestillingsforsikring og/eller rejseforsikring sender vi nødvendige data til ERV Europæiske.
Vi anvender også dine oplysninger ved bogføring (udstedelse af faktura) og revision af regnskab.

Vi opbevarer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter og i "skyen" hos anerkendte udbydere (Microsoft og Google). Yderligere bliver vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleret løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Dine oplysninger og rejsehistorik opbevares i 5 år, hvorefter de slettes, med mindre du har foretaget en ny booking, som udløser en ny 5 års periode.

Videregivelse af personoplysninger

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til uvedkommende 3. part og vi opbevarer dine oplysninger fortroligt.

Vi videregiver i sagens natur nødvendige dele af dine personoplysninger til samarbejdspartnere, som skal levere de serviceydelser, du har bestilt, som nævnt ovenfor. Vi sælger rejser til hele verden og nogle af vore partnere befinder sig derfor i lande udenfor EU/EØS. Selv om de ikke er omfattet af EU’s dataforordning, forsøger vi på bedste vis at opretholde et højt beskyttelsesniveau for dine personoplysninger. Det er imidlertid ikke altid praktisk muligt at sikre samme høje niveau, som indenfor EU. Du skal derfor være opmærksom på, at overførsler af de personoplysninger, der er nødvendige for at gennemføre kontrakten mellem dig og os, ikke nødvendigvis vil nyde samme beskyttelse som efter danske regler.

Vi anvender Microsoft Office produkter som mail system og i vores interne arbejde. Personoplysninger gemmes af Microsoft i en cloud tjeneste indenfor EU.

Vi anvender ligeledes andre IT-systemer og –services og i nogle af disse gemmes og håndteres personoplysninger. Vi har gennem aftaler sikret, at håndteringen sker fortroligt og på betryggende vis.

Dine rettigheder

Vi behandler kun persondata, som er nødvendige for at kunne opfylde vores aftale med dig.

Du kan - i overensstemmelse med persondataforordningens regler – til enhver tid få information om vores aktuelle registreringer af personoplysninger om dig samt få rettet eventuelle fejlregistreringer. Vi kan kræve et gebyr, hvis du ønsker et skriftligt svar på din henvendelse.

Endvidere kan du anmode om berigtigelse eller sletning af eventuelle ukorrekte oplysninger om dig selv.

Hvis du ønsker at gøre én eller flere af dine rettigheder gældende, bedes du kontakte os på e-mail kontakt@hippotours.dk. Din anmodning vil blive behandlet i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning.

Opdateringer

Vi vurderer og opdaterer løbende denne Privatlivspolitik.
Denne version er lagt op 15 maj 2018

Cookie politik

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse og for at kunne udvikle hjemmesiden.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du klikke her for at få en vejledning om, hvordan du undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din pc eller mobile enhed, når du besøger vores hjemmeside. Cookies anvendes dels for at gøre brugeroplevelsen af hjemmesiden bedre ved f.eks. at huske dine valg og indstillinger og dels for at udvikle hjemmesiden og analysere dit besøg. Nogle funktioner fungerer ikke uden cookies.
En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter en vis tid (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Når du besøger hjemmesiden er du helt anonym!

Det betyder, at vi hverken kan eller vil indsamle eller registrere oplysninger om dig automatisk, som efterfølgende kan bruges til at identificere dig med. Du kan selv vælge at give oplysninger, f.eks. i chat funktionen, som cookien vil huske.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.
Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du undgår cookies ved at klikke her. Linket indeholder en vejledning for de mest almindelige og anvendte browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Du kan som regel bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din computer. Søg efter "cookies".

Hvad bruger vi cookies til?

Vi anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet for at gøre besøget så nemt og udbytterigt som muligt, for dig.

Hjemmesiden indeholder følgende cookies:

VM-CMS
Navn: popup-closed.
Udløbstid: Slettes efter 1 år.
Husker om du har lukket cookie-popup’en, så den ikke vises igen.

Google Analytics
Navn:_ga.
Udløbstid: Slettes automatisk efter 2 år.
Denne cookie fra Google bruges til overvågning af trafik på vores hjemmeside og sporing af hver besøgendes antal besøg, tidspunktet for det første besøg, tidligere besøg og det aktuelle besøg.

Navn:_gid.
Udløbstid: Slettes automatisk når browser sessionen ender.
Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende tilbringer på en webplacering: når et besøg starter og når det ender. Hvis du observerer cookieændringer (f.eks. Ved brug af firecookie), vil du se regelmæssige ændringer.

Navn:_gat.
Et minuts timeout
Denne cookie gemmer ikke brugeroplysninger. Den er brugt til at forhindre for mange kald til doubleclick.net.

Zopim
Navn: __zlcmid.
Udløbstid: Slettes efter 1 år.
Beskrivelse: Bruges af Zopim chatten til at identificere den besøgende på tværs af de sider, som Zopim widget'en er indlejret i. Det giver funktionalitet til url'en, som er indlejret i Zopim chat på den måde, at det gør det muligt for Zopim, at identificere den besøgende og at vide præcis på hvilken side, han/hun er.

Opdateringer af cookie politikken

Vi vurderer og opdaterer løbende vores cookiepolitik.
Denne version er lagt op 15 maj 2018

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Läs mer »

Syv gode grunde

Vi er selv erfarne ryttere og vi har besøgt langt de fleste af vore partnere og redet mange af turene. Det giver et rigtigt godt grundlag for at vejlede dig på kvalificeret vis, så du får netop den rideoplevelse, du gerne vil have 

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »