Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie i Sverige

Find din riderejse


Fundne riderejser

 

Sverige

Sortering: Land | Pris

Ride weekend med wellness
Europa, Sverige

Skåne: Nyd en fantastisk oplevelse af Söderåsens Nationalparks varierede natur og rige dyreliv både sommer og vinter. Her i "Skånes Alper" lærer du Haflinger-hesten og den nordsvenske hest at kende, deres godhed og behagelige humør. Vi er omkring 3-3½ time i sadlen både lørdag og søndag på gode heste. Efter lørdagens strabadser er der massage til ømme muskler.

Tur kode:
SE 201

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

64 dage: 3.610 DKK

Luksus weekend på Kullen
Europa, Sverige

Skåne: Herlig ride weekend på Kullen. På livlige Islands heste skal du ud på Mølleturen om lørdagen med frokost pause i pittoreske Mölle - og igen 2½ timers ridning søndag formiddag i det fantastiske naturreservat Kullaberg. Eller omvendt - oplyses ved booking.

Tur kode:
SE 2401

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

2 dage: Fra 3.490 DKK

Laplands vildmark
Europa, Sverige

Lapland: Tur ud i vildmarken i barsk, uforfalsket natur – en oplevelse helt ud over det sædvanlige. Du bor primitivt i kåter, spiser den lokale mad og rider på stærke Islandsheste. En rejse for eventyrere!

Tur kode:
SE 601

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

8 dage: 11.560 DKK

Hest og hytte
Europa, Sverige

Småland: Lej en Islandshest og hav den som din i 2, 3, 4 eller 6 dage. Efter introduktion og ridetur med guide på førstedagen har du hesten for dig selv og kan selv planlægge dine rideture i de skønne omgivelser resten af tiden. God indkvartering i smukt beliggende hytter med selvforplejning.

Tur kode:
SE 115-01

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

3 dage: Fra 2.250 DKK

Turridning i Småland
Europa, Sverige

Småland: Guidede ture ud i den smukke Smålandske natur omkring Tidan åen. Hesten opstaldes i tilknytning til din hytte. Du får 4 turridninger a 1½-2½ timers varighed. Turene aftales med guiden. God indkvartering i smukt beliggende hytter med selvforplejning.

Tur kode:
SE 115-03

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
2

4 dage: Fra 2.470 DKK

Ridning og Rideferie i Sverige med Hippo Tours

Sverige er et stort land og velsignet med en meget skøn og varieret natur. Fra Skåne i syd til Lapland helt oppe nord for polarcirklen er der store forskelle - og ride oplevelserne bærer naturligvis præg af de store forskelle i natur og klima. Men - alle vore steder i Sverige byder på gode oplevelser i uspoleret natur og med flinke og rare værter til at gøre opholdet behageligt.

Leder du derfor efter en herlig rideferie? så er du kommet til det helt rette sted. Vi har nogle af de bedste riderejser til Sverige. Alt fra en afstressende weekend med wellness i Sönderåsens naturpark til fantastisk turridning i Småland. Mulighederne er mange og det er blot dine ønsker der afgør, hvilken rejse der passer bedst til dig og dine medrejsende.

Hvis vi skal fremhæve en rejse, der fungerer rigtig godt som weekendtur, skal vi naturligvis vælge ”Weekend med wellness. Her får du en utrolig afstressende weekend i spændende natur og det er kun et par timers kørsel fra København. Efter en god omgang ridning, ca. 4 timer både lørdag såvel som søndag – står den på massage til de ømme muskler. Denne rejse er på alle måder den perfekte rideweekend i sverige.

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning