Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie i Sverige
Rideferie på islandske heste

Find din riderejse


Fundne riderejser

 

Sverige

Sortering: Land | Pris

Weekend med wellness
Europa, Sverige

Skåne: Afstressende weekend på Haflinger hest i Söderåsens spændende natur, kun et par timers kørsel fra København. Vi rider omkring 2-3 timer lørdag og 3-4 timer søndag på gode heste i Söderåsens smukke naturpark. Efter lørdagens strabadser er der massage til de ømme muskler.

Tur kode:
SE 201

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

3 dage: 3.570 DKK

Luksus weekend på Kullen
Europa, Sverige

Skåne: Herlig ride weekend på Kullen. På livlige Islands heste skal du ud på Mølleturen om lørdagen med frokost pause i pittoreske Mölle - og igen 2½ timers ridning søndag formiddag i det fantastiske naturreservat Kullaberg.

Tur kode:
SE 2401

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

2 dage: Fra 3.270 DKK

Fjeldtur Raksjaure
Europa, Sverige

Lapland: To ridedage i Vindelfjällens naturreservat. Du overnatter i en bekvem långkåta, en samehytte, ved søen Tjaskal og vi laver mad over åben ild. En ridetur med meget fjeldoplevelse - og passer såvel den vante som den mindre vante rytter.

Tur kode:
SE 603

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

4 dage: 3.790 DKK

Hest og hytte
Europa, Sverige

Småland: Lej en Islandshest og hav den som din i 2, 3 eller 4 dage. Efter introduktion og ridetur med guide på førstedagen har du hesten for dig selv og kan selv planlægge dine rideture i de skønne omgivelser resten af tiden. God indkvartering i smukt beliggende hytter med selvforplejning.

Tur kode:
SE 115-01

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

3 dage: Fra 2.100 DKK

Ridning og Rideferie i Sverige med Hippo Tours

Sverige er et stort land og velsignet med en meget skøn og varieret natur. Fra Skåne i syd til Lapland helt oppe nord for polarcirklen er der store forskelle - og ride oplevelserne bærer naturligvis præg af de store forskelle i natur og klima. Men - alle vore steder i Sverige byder på gode oplevelser i uspoleret natur og med flinke og rare værter til at gøre opholdet behageligt.

Leder du derfor efter en herlig rideferie? så er du kommet til det helt rette sted. Vi har nogle af de bedste riderejser til Sverige. Alt fra en afstressende weekend med wellness i Sönderåsens naturpark til fantastisk turridning i Småland. Mulighederne er mange og det er blot dine ønsker der afgør, hvilken rejse der passer bedst til dig og dine medrejsende.

Hvis vi skal fremhæve en rejse, der fungerer rigtig godt som weekendtur, skal vi naturligvis vælge ”Weekend med wellness. Her får du en utrolig afstressende weekend i spændende natur og det er kun et par timers kørsel fra København. Efter en god omgang ridning, ca. 4 timer både lørdag såvel som søndag – står den på massage til de ømme muskler. Denne rejse er på alle måder den perfekte rideweekend i sverige.

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Läs mer »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning