Hippo Tours CSS Sprite

Safari i Namibia

Find din riderejse


Fundne riderejser

 

Namibia

Sortering: Land | Pris

Eventyr i Namibia
Afrika, Namibia

Spændende eventyr i bushen, glamping i vildnisset og en spændende tur gennem Etosha National Park - intet mindre kan forventes fra vores nye Eventyr uger i Namibia. Det er et godt safaritilbud for alle udendørs entusiaster og Afrika elskere.

Tur kode:
NA 8104

Rejsetema:
Safari

Rideerfaring:
3

8 dage: Fra 11.790 DKK

Wild Weeks in Namibia
Afrika, Namibia

Vi har sammensat et godt program til en meget attraktiv pris - et program, hvor du vil få mange gode og spændende oplevelser med de vilde dyr i deres naturlige omgivelser. Dertil rigtig rar indkvartering med værter, der bare kæler for dig

Tur kode:
NA 8103

Rejsetema:
Safari

Rideerfaring:
3

8 dage: Fra 8.960 DKK

Wildlife Resort
Afrika, Namibia

Fantastisk ridesafari på luksus resort i Namibia. Wildlife Sanctuary for ryttere i alle aldre og på hvilket som helst rideniveau. Forskellige ture ud i bushen tilbydes, tilpasset netop dit niveau og evner på ryggen af en god hest.

Tur kode:
NA 8102

Rejsetema:
Safari

Rideerfaring:
2

f.eks. 3 dage: Fra 3.550 DKK

Namibia med Hippo Tours

På hesteryg ud over enorme landområder, der er stort set urørt og bedst nås med hest – at ride i den vilde natur langt væk fra dagligdagens hæsblæsende rutiner…er det ikke enhver hesteelskers drøm? Her i Namibia kan drømmen blive til virkelighed. Plateauet er udstrakt, dækket af træer og savanne og den forbavsende stilhed i den namibiske bush vil præge hver enkelt rytter. I sadlen på en god og sikker hest finder du den absolut bedste måde at opleve den rige afrikanske mangfoldighed af vilde dyr fra tæt hold på. Når du rider venter eventyret dig: den store eland, vilde hjorde af gnuer, stolte strudse og mange, mange flere dyr vil tilsammen give dig en helt speciel, uforglemmelig oplevelse.

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning