Hippo Tours CSS Sprite

Ride/sprogkursus

Find din riderejse Sprog & ridekursus

 

Er du nybegynder inden for ridning, eller let øvet og kunne du tænke dig at blive bedre? Så har vi en rejse der passer perfekt til dig. Vi tilbyder en række eftertragtede riderejser til europæiske lande, hvor du kan deltage i ridekurser, som har til formål at gøre dig komfortabel med turridning. Målet er du bedre kan nyde sammenspillet med hesten og dig som rytter.

Vi har flere forskellige slags ridekurser, både generelle ridekurser, samt mere specialiseret kurser. Vi tilbyder for eksempel et westernkursus i Toscana, hvor der er fokus på at udvikle og styrke den kropslige kommunikation mellem hest og rytter. Drømmer du om at lære at ride på Islandshest, så har vi et vinterkursus på Island, hvor du kan få opfyldt din drøm. Vælg mellem en tur på 3 eller 5 dage, hvor du udover undervisning i ridehal også kommer på turridning i den pragtfulde Islandske natur.

Vi tilbyder også en riderejse til Tyrone og Donegal, Irland, hvor vi har kombineret sprogkursus og ride kursus. Om formiddagen får du engelsk undervisning. Om eftermiddagen får du ”tildelt” en hest til ridekursus. Her vil du møde en masse andre elever fra forskellige lande og kulturer. Underviserne vil naturligvis blive udført af certificerede instruktører.

 

Fundne riderejser

 

Frankrig

Sortering: Land | Pris

Ridekursus
Europa, Frankrig

Aquitaine: Ridekurset har som målsætning at gøre dig komfortabel med turridning i naturen, så du kan nyde samspillet mellem hest og rytter og etablere en sund basis for sikker ridning i naturen.
Der er muligheder for yoga og massage ligesom giten har sauna og en god pool.

Tur kode:
FR 7703

Rejsetema:
Ride/sprogkursus

Rideerfaring:
1

8 dage: Fra 8.410 DKK

 

Island

Ridekursus på Islandshest
Europa, Island

Vinter kurset byder på undervisning, både teoretisk og praktisk, i moderne ridehal kombineret med halvdags rideture ud i den fortryllende islandske natur. Der er også muligheder for sightseeing til Islands naturperler. Du bor komfortabelt og rart på gårdhotellet.

Tur kode:
IS 5713

Rejsetema:
Ride/sprogkursus

Rideerfaring:
1

4 dage: Fra 5.430 DKK

 

Italien

Bjerg trail kursus
Europa, Italien

Toscana: Lær at arbejde med din hest som partner og lær hvordan I sammen klarer selv tilsyneladende vanskelige opgaver, som man ofte støder på på trails. Instruktion ved den erfarne instrktør Fabio Tascone, der er ivrig tilhænger af Natural Horsemanship principperne

Tur kode:
IT 104-10

Rejsetema:
Western

Rideerfaring:
3

8 dage: Fra 6.420 DKK

Western riding course
Europa, Italien

Toscana: Natural western riding perfection - bliv en meget bedre western rytter under instruktion af den meget dygtige og erfarne instruktør, Fabio. Du lærer at kommunikere med din hest gennem kroppens signaler og oplever en forøget nydelse ved trailridning.
Se video

Tur kode:
IT 104-09

Rejsetema:
Ride/sprogkursus

Rideerfaring:
3

8 dage: Fra 6.420 DKK

 

Skotland

Sprog og ridning for unge
Europa, Skotland

Engelsk undervisning og ridning for 12-17 årige. Velrenommeret ridecenter i det sydlige Skotland, der har arbejdet med unge i mere end 25 år. Sprog undervisning om formiddagen og ridning hele eftermiddagen. 

Tur kode:
GB 8804

Rejsetema:
Dressur/Spring

Rideerfaring:
2

7 dage: 8.990 DKK

 

Spanien

Intro til turridning
Europa, Spanien

Andalusien: Dyrk din passion for ridning i en afslappet atmosfære på gode Andalusier heste! Du arbejder med sikkert markarbejde og får rideundervisning i små grupper. Ranchen har egen ridebane.

Tur kode:
ES 3109

Rejsetema:
Ride/sprogkursus

Rideerfaring:
1

f.eks. 3 dage: Fra 1.430 DKK

 

Tyskland

Ridning og Yoga
Europa, Tyskland

Nordtyskland: En uge med rideundervisning efter Natural Horsemanship metoden (NHS) vekslende med uderidt efter ønske og rytter yoga. Sund mad, sauna, lejrbål og hyggelige aftener ved brændeovnen. Evt. massage. En helt igennem wellnes/feelgood uge kun for dig!

Tur kode:
DE 136-01

Rejsetema:
Ride/sprogkursus

Rideerfaring:
1

7 dage: 5.990 DKK

Western kursus nær Østersøen
Europa, Tyskland

Nordtyskland: 

En rideuge med indføring i western ridning og horsemanship med individuel undervisning i små grupper. Du kan måske tage de første ture ud i terrænet i løbet af ugen afhængigt af ønsker og opnåede færdigheder.
Der er udvalgte datoer specielt velegnede for familier med børn (rideprogram fra 6 år).

Tur kode:
DE 136-03

Rejsetema:
Ride/sprogkursus

Rideerfaring:
1

7 dage: Fra 5.320 DKK

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning