Hippo Tours CSS Sprite

Uguidede ture

Find din riderejseRideture uden guides

 

Kunne du tænke dig en rideferie uden guides? Hvor det eneste du skal ”bekymre” dig om, er at nyde din hest, naturen og herigennem få en uforglemmelig oplevelse? Så læs mere her. Det giver nemlig en helt speciel følelse og oplevelse at ride på egen hånd og selv bestemme ruten.

Hos Hippotours kan du bestille uguidede riderejser, hvor du helt selv bestemmer rideturene. Du får en grundig instruktion, et overskuelig kort og hjælpen er tæt på, hvis det skulle blive nødvendig.

Vi har et fint udvalg af specielle destinationer i Europa til netop dette formål. Tag på uguidet ture i Bourgogne, hvor kan du f.eks. nyde udsigten til nogle af verdens fineste vinmarker på ryggen af nogle helt fantastiske heste. Morvan, i det sydlige Bourgogne, har et stort og rigt varieret naturområde, med gode muligheder for spændende ridning. Du kan også vælge at udforske den smukke natur i Småland på ryggen af din ”egen” islandshest. Småland i Tidan har nogle af de smukkeste ådale, som du kan opleve på din ridetur rundt i terrænet.

 

Fundne riderejser

 

Frankrig

Sortering: Land | Pris

Trail uden guide
Europa, Frankrig

Bourgogne: Vi tilbyder et antal ruter, som du kan følge uden guide - det eneste du skal bekymre dig om er at nyde din hest , nyde naturen og få en god oplevelse

Tur kode:
FR 1501

Rejsetema:
Uguidede ture

Rideerfaring:
3

7 dage: 5.900 DKK

Uguidet trail for unge ryttere
Europa, Frankrig

Bourgogne: Trail for ryttere 16-17 år. Der er ingen guide på turen, du bestemmer selv. Du får grundig instruktion, et godt kort og hjælpen er aldrig langt borte, hvis du skulle have hjælp behov. Et populært valg.

Tur kode:
FR 1505

Rejsetema:
Uguidede ture

Rideerfaring:
3

7 dage: 5.740 DKK

 

Sverige

Hest og hytte
Europa, Sverige

Småland: Lej en Islandshest og hav den som din i 2, 3, 4 eller 6 dage. Efter introduktion og ridetur med guide på førstedagen har du hesten for dig selv og kan selv planlægge dine rideture i de skønne omgivelser resten af tiden. God indkvartering i smukt beliggende hytter med selvforplejning.

Tur kode:
SE 115-01

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

3 dage: Fra 2.250 DKK

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning