Hippo Tours CSS Sprite

Riderejser til Island

Spændende dage på islandsheste

Find din riderejse


Fundne riderejser

 

Island

Sortering: Land | Pris

Borgarfjördur trail
Europa, Island

Det frodige område omkring Borgarfjördur i det sydvestlige Island er kendt for nogle af Islands smukkeste naturfænomener, en overflod af varmt vand fra geotermiske kilder og som arnested for mange af Islands sagaer. Med start i Borgarnes rider vi på gode stier i varieret landskab, krydser ofte floder og rider langs bløde flod bredder.

Tur kode:
IS 5716

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

7 dage: 15.250 DKK

Familie ferie
Europa, Island

Familie ferien på Island tilbyder en ideel mulighed for familier at spendere lidt tid på vores ridecenter med deres gode heste i skole ferierne. Vi starter med en introduktion til heste og ridning efterfulgt af en ridelektion i ridehallen inden vi rider ud i den smukke natur omkring ridecentret.

Tur kode:
IS 5717

Rejsetema:
Familie

Rideerfaring:
1

4 dage: Fra 5.740 DKK

Guldkorn i syd
Europa, Island

Trail til populære attraktioner på Island. Hestedalen, søen Thingvallavatn, Thingvellir, Geysir, det gigantiske vandfald Gullfoss med Langjökull gletsjeren i baggrunden, Islands længste flod, Tyvenes vandfald og Hekla

Tur kode:
IS 5701

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

8 dage: 16.400 DKK

Island eksklusive
Europa, Island

Vi har udvalgt de mest naturskønne ridestier på det sydvestlige Island til denne eksklusive tur. Erfarne ryttere kan nyde spektakulære udsigter på en god Islandshest i små grupper med andre gode ryttere og nyde bekvemmelighederne på ridecentrets fine hotel efter dagens ridt

Tur kode:
IS 5715

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
4

5 dage: 12.870 DKK

Islands kontraster
Europa, Island

Oplev kontrasterne i Islands unikke natur. Du rider 2 fulde dage og overnatter på hotel. Godt rideterræn og muligheder for at bade i geotermisk vand, så glem ikke badetøj og håndklæde!

Tur kode:
IS 5708

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
2

3 dage: Fra 4.730 DKK

Kjölur trailen
Europa, Island

Kjölur ruten er en ældgammel rute, tæt forbundet med dramatiske begivenheder i Islands historie. Du besøger Gullfoss og Geysir og ved Hveravellir venter de varme kilder os som en oase i ørkenen. 

Tur kode:
IS 5704

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
4

7 dage: 16.590 DKK

Krýsuvik og den Blå Lagune
Europa, Island

Trail med fremragende panoramaer til gletsjerne, til Reykjanes, Reykjavik og helt ud til Snæfellsnes. Du slutter turen i Den Blå Lagune, hvor du kan slappe af i det vederkvægende geotermiske vand.

Tur kode:
IS 5705

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

5 dage: 10.630 DKK

Landmannalaugar
Europa, Island

Turen begynder og slutter ved gården Fellsmúli tæt på vulkanen Hekla. Fra gården rider vi mod dalen Landmannalaugar, som er verdenskendt for sine farverige rhyolitfjelde, udstrakte lavamarker og varme kilder.

Tur kode:
IS 5709

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
4

7 dage: 16.550 DKK

Mellem ørknerne
Europa, Island

Tur i området mellem de to højlands ørkener Kjölur og Sprengisandur, og vi udforsker landskabet syd for Hofsjökull, den tredjestørste gletscher på Island. En meget natursmuk og spændende tur.

Tur kode:
IS 5718

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
4

7 dage: 16.550 DKK

Naturens skatte
Europa, Island

Trail med  mange muligheder. Forskellige dagsture til Islands mange perler på livlige og lydhøre Islandsheste. Efter lange dage i sadlen nyder du et bad i hotellets "hot pot", en god middag og første klasses indkvartering

Tur kode:
IS 5706

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

4 dage: Fra 7.210 DKK

Nordlys turen
Europa, Island

Masser af ridning, afslapning i termiske bade og sightseeing til Islands fantastiske naturperler. Når himlen er skyfri og Aurora Borealis udsigten lovende kan man bare vandre udenfor og observere det fantastiske nordlys.

Tur kode:
IS 5712

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
2

4 dage: 7.350 DKK

Ridekursus på Islandshest
Europa, Island

Vinter kurset byder på undervisning, både teoretisk og praktisk, i moderne ridehal kombineret med halvdags rideture ud i den fortryllende islandske natur. Der er også muligheder for sightseeing til Islands naturperler. Du bor komfortabelt og rart på gårdhotellet.

Tur kode:
IS 5713

Rejsetema:
Ride/sprogkursus

Rideerfaring:
1

4 dage: Fra 5.430 DKK

Rundt om vulkanen
Europa, Island

Du bor på ridecentrets hotel eller gæstehus og spenderer tre fascinerende dage med at udforske de nærliggende vulkanske bjerge. Du rider over mosklædte lavamarker ind i et enestående område med vulkanske formationer, grønne dale og varme kilder.

Tur kode:
IS 5714

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

4 dage: Fra 7.390 DKK

Snæfellsnes trailen
Europa, Island

Trail i en symfoni af Islands farver - grønne dale, sorte lava felter og gult sand ved siden af det mørke hav. På trailens sidste dag kommer vi til den magiske Snæfellsjökull Gletsjer.

Tur kode:
IS 5703

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

7 dage: 16.690 DKK

Sprengisandur
Europa, Island

Vi rider ad den gamle Sprengisandur rute, der krydser Island og udforsker nogle af de mest fascinerende og ekstreme kontraster i det islandske landskab.

Tur kode:
IS 5719

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
4

7 dage: Fra 21.640 DKK

Thórsmörk
Europa, Island

Trailen går gennem dalen Thórsmörk, der er en af Islands smukkeste steder, der en gang helligholdtes til asaguden Thor. Her forenes de grønne skove med nærheden til glaciærerne Myrdalsjökull og Eyjafjallajökull. Turen passer fint til dem, der vil ride en kortere tur men endda opleve mange sider af islands varierede natur. NYT! fra 2022 nu også som 6 dages tur - med strandridt!

Tur kode:
IS 5711

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

5 dage: 11.490 DKK

Rideferie på sagaøen Island

Island er et specielt og vidunderligt land - kendt for sin barske natur, sin geologisk aktive undergrund, sin lange historie med sagaernes bloddryppende historier og kendt for sin gæstfrihed. Island er naturligvis også hjemstedet for Islandshesten – den lille, robuste hest der er særdeles velegnet til både klimaet på Island og til den varierede natur. Har man prøvet at ride Islænder, bliver man lidt bidt af det. Den er energisk og udholdende, har et stabilt temperament, og så mestrer den 4 eller endda 5 gangarter. Tölten er speciel for Islandshesten, en meget behagelig og hurtig gangart, som man godt kan blive forfalden til.

Varierende landskab og overvældende natur

Island byder på et hav af oplevelser, hvor du som rytter kommer omkring varierende landskaber samt overvældende og natur-fantastiske fænomener. I Islands magiske landskab findes der et stort udvalg af populære rideruter, der alle byder på de mest ekstraordinære oplevelser på hesteryg. Oplevelser, der sætter de optimale rammer for en spændende, udfordrende og ikke mindst uforglemmelig rideferie.

Der er utrolig mange oplevelser at hente. Øens mange vulkaner, bjerge, vandfald og gletchere er blandt de mest populære. Alle disse naturfænomener har du udsigt til på næsten alle de riderejser, du vælger.

Mange af vores rejsedeltagere tager faktisk til Island for ikke blot at ride på islandske heste men også se øens mange fantastiske vulkaner med egne øjne. Den mest populære destination er uden tvivl Hekla.

På flere af vores rejsetilbud har du mulighed for at udforske naturen og landskabet omkring Hekla, herunder ”Guldkorn i syd” – hvor du kommer omkring mange af de mest populære seværdigheder på det sydlige Island. På dag 8 eller dag 1 af denne magiske tur rider du hele dagen med udsigt til Hekla. Hele 24 kilometer som tager omkring 4 timer. Her har du rig mulighed for at få mættet din lyst til vulkaner og naturligvis få taget nogle uforglemmelige billeder til deling med hele familien.

Vælger du, at din næste rejse skal gå til Island, kan du være sikker på at bringe mange store oplevelser med hjem i bagagen.

Tilbud for ethvert rideniveau

Det islandske rideterræn spænder vidt og kan rides i forskellige sværhedsgrader. Hvad enten du er nybegynder eller erfaren rytter, har vi en tur til dig. Alt fra dagsture til flerdagesrideture, hvor du hver dag rider ud på de mest spændende ruter i et uforglemmeligt landskab.

Book din næste riderejse til Island

Prøv vores ture på Island. Vi arbejder sammen med tre gode partnere på sagaøen. Her kommer vi vidt omkring og oplever både øens varierede og barske natur samt Islandshestene, når de er allerbedst. Ovenfor ser du alle vores uforglemmelige riderejser på Island, og vi ser frem til at give dig en uforglemmelig oplevelse. Er Island ikke lige din kop te i denne omgang? Så er du mere end velkommen til at søge blandt alle vores andre rejsetilbud eller destinationer. Vi har uden tvivl et tilbud og en destination, der falder i din smag.

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning