Hippo Tours CSS Sprite

Safari
Rideferie hvor du kommer helt tæt på de vilde dyr

Find din riderejseSafari i Afrika og Indien

Der er oplevelser at hente i Afrika og Indien, hvor Afrika er gæsternes absolutte favorit.

Ridning i vild natur langt væk fra daglidgagens rutiner. Det er hvad vi alle drømmer om og Afrika skuffer bestemt ikke. Din drøm kan også blive til virkelighed.

Bestiller du en rejse med os, så får du en helt speciel, uforglemmelig oplevelse. Rideerfaring vil variere fra tur til tur og der er bestemt fantastiske rejser til ryttere på alle niveauer. Tag eksempelvis på Safari trail i Sydafrika, hvor du har mulighed for at se "The Big Five". The Big Five betegner ikke størrelse på dyrene, men omfatter de fem afrikanske dyr: løven, leoparden, det sorte næsehorn, den afrikanske elefant og kafferbøflen.

Idag er det faktisk kun kafferbøflen som ikke er en truet dyreart, så det er noget helt specielt hvis man støder på disse majestætiske dyr på sin færd. Vi garanterer ikke at alle vil være så heldige at opleve disse dyr på tæt hold. Vi garanterer dog en fantastisk rideferie på hesteryg, som du vil snakke om i mange år frem. 

Fundne riderejser

 

Botswana

Sortering: Land | Pris

African explorer
Afrika, Botswana

African Explorer kombinerer fire nætter i Sydafrika med tre nætter i Botswana. Henvender sig kun til erfarne ryttere (niveau 4 og 5). Løber på faste datoer over hele året. Du får virkelig meget for pengene for en ugens vidunderlig og varieret safari.

Tur kode:
BO 2604

Rejsetema:
Safari

Rideerfaring:
4

8 dage: Fra 15.470 DKK

Tuli safari
Afrika, Botswana

Vi krydser Mopane savannen og fantastiske floddale med indkvartering i tre unikke og smukke lejre, hver med sit tydelige design og karakter. Denne tur omfavner fuldt ud definitionen af en safari: en ekspedition for at observere dyr i deres naturlige habitat og miljø. Fra hesteryggen udfolder skønheden i den afrikanske topografi, fauna og flora sig og komplimenteres med et strejf af klassisk safariluksus: varme brusebade, spændende og lækker mad og mindeværdige lejre.

Da dyrelivet i området ikke er sæsonbetonet, kan man få vidunderlig "game viewing" året rundt.

Tur kode:
BO 2601

Rejsetema:
Safari

Rideerfaring:
4

8 dage: Fra 19.550 DKK

 

Indien

Aravalli safari
Asien, Indien

Trail ved foden af Aravalli bjergene. Terrænet er bakket og bjergrigt med varierende vegetation. I starten af turen rider du gennem små bjerglandsbyer. Senere kommer vi længere ind i bjergene og der bliver langt mellem bebyggelser og mennesker. Mod turens afslutning rider vi til Kumbhalgarh Wildlife Sanctuary

Tur kode:
IN 4301

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

8 dage: 10.410 DKK

Mewar trail
Asien, Indien

Mewar Trailen bringer dig op i det sydøstlige hjørne af Rajasthan. Vi rider fra det forrevne landskab omkring Jaisamandsøen, den næststørste menneskeskabte sø i Asien, til den åbne Malwa slette, et paradis for ryttere med sine brede sandstier og vilde savanne, der er perfekt egnet til lange strækninger med trav, let galop og hurtige galopper.

Tur kode:
IN 4302

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

10 dage: 12.400 DKK

Pushkar Fair safari
Asien, Indien

Ride safari fra Udaipur til kamel markedet og Pushkar Fair. Det er et af højdepunkterne på de årlige safari ture, både på grund af de spektakulære landskaber vi rider igennem og naturligvis for deltagelsen i den farverige Pushkar Fair, der formodentlig er en af de mest vibrerende festivaler i Indien!

Tur kode:
IN 4303

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

10 dage: 12.990 DKK

Rideferie i Rajasthan
Asien, Indien

Med udgangspunkt i Udaipur ved foden af Aravalli bjergene får du en uges herlig rideferie på de sjove og gode Marawi heste. Egnen er bakket med Aravalli bjergene i baggrunden, delvis dækket af jungle afvekslende med åben savanne - et meget natursmukt område. Du kan vælge mellem er ferie uden en kort safari eller en ferie med en kort safari

Tur kode:
IN 4305

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

8 dage: Fra 7.230 DKK

 

Mozambique

African Paradise
Afrika, Mozambique

Oplev en anden verden på Afrikas sydøstlige kyst, hvor du vil galopere på vidtstrakte strande ved det Indiske Ocean, svømme i det turkise hav og tage del i det ubrydelige bånd, der opstår mellem rytter og hest. Opholdet i Mozambique er en utrolig oplevelse, og inden længe vil du være "hooked" på Afrika og den afslappede livsstil.

Tur kode:
MZ 126-01

Rejsetema:
Safari

Rideerfaring:
3

3 dage: Fra 12.780 DKK

 

Namibia

Eventyr i Namibia
Afrika, Namibia

Spændende eventyr i bushen, glamping i vildnisset og en spændende tur gennem Etosha National Park - intet mindre kan forventes fra vores nye Eventyr uger i Namibia. Det er et godt safaritilbud for alle udendørs entusiaster og Afrika elskere.

Tur kode:
NA 8104

Rejsetema:
Safari

Rideerfaring:
3

8 dage: Fra 11.790 DKK

Wild Weeks in Namibia
Afrika, Namibia

Vi har sammensat et godt program til en meget attraktiv pris - et program, hvor du vil få mange gode og spændende oplevelser med de vilde dyr i deres naturlige omgivelser. Dertil rigtig rar indkvartering med værter, der bare kæler for dig

Tur kode:
NA 8103

Rejsetema:
Safari

Rideerfaring:
3

8 dage: Fra 8.960 DKK

Wildlife Resort
Afrika, Namibia

Fantastisk ridesafari på luksus resort i Namibia. Wildlife Sanctuary for ryttere i alle aldre og på hvilket som helst rideniveau. Forskellige ture ud i bushen tilbydes, tilpasset netop dit niveau og evner på ryggen af en god hest.

Tur kode:
NA 8102

Rejsetema:
Safari

Rideerfaring:
2

f.eks. 3 dage: Fra 3.550 DKK

 

Sydafrika

Big 5 luksus safari
Afrika, Sydafrika

Erfarne ryttere tilbydes en uforglemmelig oplevelse i Entabeni Wildlife Reserve på en adrenalin pakket tur med ”big game viewing” fra hesteryg. Nætterne tilbringes dels på fantastisk lodge dels i ”fly camp”, der sættes op i naturskønne områder af reservatet.

Tur kode:
SA 100-03

Rejsetema:
Safari

Rideerfaring:
4

8 dage: 21.040 DKK

Safari i Entabeni
Afrika, Sydafrika

Safari i det private Entabeni reservat, der ligger kun 2 timers kørsel fra Johannesburg. Masser af dyr, muligheder for Big 5 og fremragende indkvartering med udsigt.

Tur kode:
SA 100-04

Rejsetema:
Safari

Rideerfaring:
3

f.eks. 5 dage: 11.790 DKK

Teltsafari i Entabeni
Afrika, Sydafrika

Big game viewing fra hesteryg i den vidunderlige naturpark Entabeni - "The Place of the Mountain". Stort naturreservat, der huser 5 forskellige øko systemer med masser af forskellige vilde dyr. Fem nætter i lækre teltcamps.

Tur kode:
SA 100-05

Rejsetema:
Safari

Rideerfaring:
4

6 dage: 14.540 DKK

Ridesafari med bushcamp
Afrika, Sydafrika

Safari i stor privat game reserve i Sydafrika med masser af dyrevildt, bl.a. flodheste, zebraer, giraf, hyæne, leopard, antiloper m. fl. To nætter tilbringes i luksus teltcamp med svømmepøl midt ude i bushen, hvor der laves mad over åben ild - en helt særlig oplevelse.

Tur kode:
SA 2805

Rejsetema:
Safari

Rideerfaring:
3

8 dage: Fra 12.290 DKK

Safari i Sydafrika
Afrika, Sydafrika

Safarien byder på et væld af oplevelser. 60 dejlige heste sikrer oplevelser til ryttere på alle niveauer. Og der masser af andre aktiviteter. På ranchen ses flodhest, giraf, zebra, antiloper, leopard, brun hyæne, krokodille og vortesvin. Lækker indkvartering med helpension i familiær atmosfære.

Tur kode:
SA 2801

Rejsetema:
Safari

Rideerfaring:
1

f.eks. 3 dage: Fra 3.320 DKK

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning