Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie i Marokko

Se video

Find din riderejse


Fundne riderejser

 

Marokko

Sortering: Land | Pris

Arganier trailen
Afrika, Marokko

Trailen byder på stor variation i landskaber med skovklædte bakker af arganier og thujaer, overrislede dale, klitter og øde sandstrande. Varieret ridning og mange gode galopper på de villige heste.
Se video fra trailen

Tur kode:
MA 2102

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

8 dage: 5.740 DKK

Berber trail
Afrika, Marokko

Trail fra Atlas bjergenes udløbere nord for Agadir ned til Atlanterhavs kysten ved Essaoira. Du rider på bjergkammene med enestående udsigt til dalene og til Atlanterhavet. Vi slutter med strandridt på de lange sandstrande ved Essaouira.

Tur kode:
MA 2101

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
4

8 dage: 6.120 DKK

Essaouira's perler
Afrika, Marokko

På Araberheste i den smukke og varierede natur omkring Essaouira. Du rider på stranden, gennem skove af Argan og Mimose træer og gennem små charmerende landsbyer og fiskerbyer.

Tur kode:
MA 2104

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

6 dage: 4.590 DKK

Ørken trailen
Afrika, Marokko

Du er på kanten af Sahara ørken, snart omgivet af sandmiler, snart af klippepartier og med hele ørkenens egenartede natur tæt på alle sanser. Krydret med landsbyer i oaser og palmerier. En meget smuk tur.

Tur kode:
MA 2103

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
4

8 dage: 7.500 DKK

Sol og strand
Afrika, Marokko

Rideferie ved Essaouira. Skønne strandridt på livlige heste ad ganske øde, men meget fine sandstrande. Du overnatter på hotel i kystbyen Essaouira, en farverig gammel fiskerby. 

Tur kode:
MA 2106

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

f.eks. 3 dage: Fra 1.840 DKK

Strandtrail
Afrika, Marokko

Trail ned langs kysten fra Essaouira til Imessouane. Du rider ganske tæt på kysten og på stranden med de svale briser og turen er ganske behagelig selv på højsommeren - og der er masser af muligheder for at bade i Atlanterhavet undervejs.

Tur kode:
MA 2105

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

8 dage: 6.120 DKK

Marokko med Hippo Tours

"Paradiset på jorden er på ryggen af en hest"...

Dette gamle arabiske ordsprog illustrerer bedre end mange ord den filosofi, der gennemsyrer vores partnere og vores ture i Marokko. Med gode Araber og Araber/Berber hingste tilbyder vi oplevelser for den øvede rytter, som det kun er få forundt. Der er trails, der viser fascinerende sider af Marokko - trails op i Atlas bjergene med smukke udsigter til sneklædte tinder og grønne dale med spredte landsbyer. Eller trails der runder de milevide sandstrande ud mod Atlanterhavet, hvor man kan nyde en rask galop og bagefter sammen med hesten tage et forfriskende bad i de salte bølger. På turene kommer du tæt på den lokale kultur, på lokalbefolkningen og deres levevis og du vil opdage, at de er både gæstfrie, nysgerrige og flinke. Du bor i de traditionsrige beduintelte, der er rigt udstyret med små borde og tæpper på gulvet - du kan også sove i mere sædvanligt to mands telt, hvis du foretrækker det. Og så er du langt væk fra de sædvanlige turiststeder...

Vi rider på rigtig gode og veltrænede araber og araber/berber hingste, som traditionen dernede byder. Med på turen er en eller to gode lokale guides, der taler engelsk. Der er også et hold af hjælpere og en kok, der sørger for at lejrene bliver rejst, at bagagen transporteres mellem de forskellige lejrpladser og kokken sørger for spændende og veltillavet mad - alt sammen så du kan koncentrere dig om at nyde at ride og indsnuse den smukke og fremmedartede natur og kultur, paradis på jorden!
 

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning