Hippo Tours CSS Sprite

Riderejser med Hippo Tours
Syv gode grunde

 7 gode grunde

 • Øs af vores erfaring som ryttere
  Vi er selv erfarne ryttere og vi har besøgt langt de fleste af vore steder og redet mange af turene. Det giver et rigtigt godt grundlag for at vejlede dig på kvalificeret vis, så du får netop den rideoplevelse, du gerne vil have
 • Testede ridesteder
  Vi vælger vore ridesteder med omhu. Der skal være ordnede forhold, både for ryttere, for heste og man skal passe godt på den natur, som man rider ud i. Vi siger ofte nej tak til nye ridesteder fordi de ikke lever op til vores standarder og vi evaluerer løbende vores nuværende partnere for at sikre, at de fastholder et højt niveau
 • Alle fakta på bordet
  Du får alle fakta om turen. Vi sælger ikke vores ture ved kun at omtale de positive ting, vi giver dig hele billedet. Nogle ture er f.eks. med indkvartering i sovesale langt fra alfarvej. Det kan være sjovt og godt, men det er ikke firestjernet og det skal du selvfølgelig have at vide. Vi vil ikke sælge dig en tur, som vi tror du ikke kan klare. Vi tager i stedet en snak om, hvilke ture der kunne være egnede for dig. Det skal være sjovt og sikkert for både dig og for turens andre deltagere. Vi lægger også vægt på at fortælle om de ting, som du skal have med på turen for at få det optimale udbytte.
 • Vi er der - også efter du har booket
  Servicen slutter ikke, når du har booket turen. Vi står til rådighed op til, under og efter turen med råd og dåd og er som oftest til at få fat på. Selv om alting er nøje planlagt og aftalt på forhånd, kan der jo indtræffe uventede forhold, som kræver hjælp. Vi hjælper altid med et smil.
 • Prisgaranti
  Vi sælger vores ture til samme pris, som du ellers kan finde dem til. Du får vores service oven i hatten. Vores løfte: Finder du din rejse billigere, hvor som helst, inden du booker, vil vi matche prisen.
 • Rejsen til ridestedet
  Vi er rigtig gode til at finde gode riderejser til mange spændende destinationer. Vi bruger megen tid og mange kræfter på at finde og teste vores ridesteder, så vi kan give bedst mulig rådgivning. Men du skal jo også rejse til stedet. Mange vil gerne selv finde billige flybilletter på nettet. Det er nemt og man kan ofte gøre gode køb. Ønsker du at slippe for at tænke på fly og rejse i det hele taget hjælper vi. 
 • Tryghed
  Vi er tilsluttet Rejsegarantifonden, medlem nr.: 1856.

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »