Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie i Brasilien

Find din riderejse


Fundne riderejser

 

Brasilien

Sortering: Land | Pris

Canyons and waterfalls
Amerika, Brasilien

Forestil dig Grand Canyon dækket af frodig vegetation, brusende vandfald og en blomstrende biodiversitet. Så har du essensen af det område, som turen her går igennem!
Se video om gauchos og området her

Tur kode:
BR 7401

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

7 dage: Fra 13.910 DKK

Eksotisk strandtrail ved Bahia
Amerika, Brasilien

En fantastisk tur langs vidunderlige strande, blandt indianske landsbyer, små fiskerbyer og fredet regnskov. Bahia er kendt for sine lange hvide strande og det smaragdgrønne hav

Tur kode:
BR 7402

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

7 dage: Fra 20.770 DKK

Kaffe trailen
Amerika, Brasilien

Ekspedition gennem kaffe højlandet nordvest for São Paulo med indkvartering på nogle af de historiske plantage ejendomme. Oplev en overraskende velbevaret naturrigdom med skiftende terræn og storslåede udsigter.

Tur kode:
BR 7403

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

7 dage: 12.740 DKK

Gaucho trail i Santa Catarina
Amerika, Brasilien

Eventyret starter i Coxilha Rica. Her i hjertet af Brasiliens gaucho land bliver du budt velkommen af Paul og hans gaucho venner. Vidunderlig tur går gennem pampassen - ingen veje, ingen stier og meget højt til loftet. 

Tur kode:
BR 6401

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

8 dage: 18.470 DKK

Brasilien med Hippo Tours

Eventyr på hesteryg i Brasilien. Den ultimative trail for rytteren, der elsker western ridning og livet som cowboy, eller gaucho, som det hedder i Sydamerika.
Brasilien tilbyder sig med varieret og smukt landskab og vore ride centre tilbyder ægte gaucho ridning – og det er virkelig den ægte vare! De seje gauchos og deres fantastiske Criollo heste er en formidabel kombination, de nægter at bryde med deres gamle traditioner og er med rette udpeget af Unesco som: ”the gaucho way of life is the liveliest equestrian culture in the world”.
Der er ture forskellige steder i Brasilien - på højslette i Santa Catarina, blandt smukke canyons i Rio Grande do Sul og ved den eksotiske badestrand ved Hahia.
Criollo hesten er legendarisk som gaucho hest, et intelligent dyr med stor udholdenhed samtidig med, at den er hurtig og nem at manøvrere. Den er rigtig sjov at ride! Hvis du drømmer om en enestående rideferie og en autentisk hesteoplevelse – så er det her turen, du skal melde dig på. De lokale gauchos i Santa Catarina vil byde dig hjertelig velkommen på deres traditionelle og meget gæstfrie måde, og det er blot starten…
 

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning