Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie Tyskland
Stort udvalg af Riderejser i Tyskland

Find din riderejse


Fundne riderejser

 

Tyskland

Sortering: Land | Pris

Rideferie nær Østersøen
Europa, Tyskland

Nordtyskland: En hel uge til at nyde det vidunderlige landskab ved lagunekysten og til at udforske forlandet - i harmoni med hesten.
Stjerneture efter dine behov. Du sidder i sadlen hele dagen, vi vender tilbage til gården om aftenen og du behøver ikke at slæbe din bagage, eller pakke sammen hver dag, du sover altid i "din egen seng".

Tur kode:
DE 136-02

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

7 dage: Fra 7.460 DKK

Ridning og Yoga
Europa, Tyskland

Nordtyskland: En uge med rideundervisning efter Natural Horsemanship metoden (NHS) vekslende med uderidt efter ønske og rytter yoga. Sund mad, sauna, lejrbål og hyggelige aftener ved brændeovnen. Evt. massage. En helt igennem wellnes/feelgood uge kun for dig!

Tur kode:
DE 136-01

Rejsetema:
Ride/sprogkursus

Rideerfaring:
1

7 dage: 5.990 DKK

Western kursus nær Østersøen
Europa, Tyskland

Nordtyskland: 

En rideuge med indføring i western ridning og horsemanship med individuel undervisning i små grupper. Du kan måske tage de første ture ud i terrænet i løbet af ugen afhængigt af ønsker og opnåede færdigheder.
Der er udvalgte datoer specielt velegnede for familier med børn (rideprogram fra 6 år).

Tur kode:
DE 136-03

Rejsetema:
Ride/sprogkursus

Rideerfaring:
1

7 dage: Fra 5.320 DKK

Andalusier trail
Europa, Tyskland

Thüringen. Ridt på gode Andalusier heste i Tysklands grønne hjerte med idylliske dale, fine naturreservater og sølandskaber. Varieret natur og mange kulturskatte. 

Tur kode:
DE 4801

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

7 dage: Fra 11.940 DKK

Trail Himmelsteichen
Europa, Tyskland

Thüringen. Trail i Thüringer Schiefergebirge med mange damme og søer. Meget naturskøn trail, gennem bakket terræn og et varieret og rigt plante og dyreliv.

Tur kode:
DE 4804

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

5 dage: Fra 7.270 DKK

Weekend på Andalusier hest
Europa, Tyskland

Thüringen. Turridning i Vogtland i Thüringen med pragtfuld, grøn natur - skove, bakker, dale og masser af søer og vandløb. Du rider på livlige Andalusier heste og turen har et godt tempo.

Tur kode:
DE 4806

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

3 dage: Fra 3.450 DKK

Slotsridt Havelland
Europa, Tyskland

Brandenburg. Slotsridt med 2 nætter på Liebenberg slot, hvor de også tilbyder lokalt producerede og spændende produkter i deres Guthofsladen. Du får 3 dages ridning på livlige heste i et af de smukkeste områder i Nordtyskland, kun ca. 1 times kørsel fra Berlin. Vi rider gennem stemningsfulde skove, åbne enge, idylliske søer, mystisk marskland, klitter og meget mere. 

Tur kode:
DE 134-04

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

4 dage: 6.200 DKK

Turridning i Havelland
Europa, Tyskland

Brandenburg. Fire dages ridning på livlige heste rundt i et af de smukkeste rideområder i Nordtyskland, kun ca. 1 times kørsel fra Berlin. Stemningsfulde skove, åbne enge, idylliske søer, mystisk marskland, klitter og meget mere. Ridestierne er fine og giver muligheder for varieret ridning med gode galopper.

Tur kode:
DE 134-01

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

5 dage: 7.430 DKK

Rideferier til Tyskland med Hippo Tours

 

Vores udvalg af riderejser i Tyskland er dejlig varierede og byder på masser af god natur og underholdning, herunder virkelig smukke omgivelser med gode lange strækninger til en galop eller travetur.

Oplev ekemspelvis Rhinlandet, som byder på afvekslende og smuk natur. Her har vi rejser, der byder på hele 4 fulde ridedage (4 nætter med helpension). Derudover kan man vælge en fantastisk weekendtur med turridning i smuk og varieret natur på andalusier heste.

Der er altså en rejse for de fleste.

Fra ridning gennem skove, langs småsøer,dæmninger til klatringsøvelser, hvor man virkelig kommer til at lære hesten at kende.

En stor del af vores riderejser i tyskland byder derudover også på dage, hvor vi afholder en velsmagende picnic på udvalgte lokationer.

Vælger man f.eks. her rejsen: Trail i Himmelsteichen, vil man opleve søer så langt øjet rækker og ridning gennem afsondrede skovstier og brede samt lyse plateauer. På denne rejse kommer vi ind i en romantisk dal, hvor vi finder vores picnicsted

Er du mere yoga og mindfulness, så har vi også rejser der matcher dette behov. Riderejser der kombinerer yoga, velvære og fysiske øvelser, der gør os endnu bedre til at kommunikere med hesten.

Alt i alt, så har Tyskland utrolig meget at byde på og vi ser frem til at sende dig på en fantastisk rideferie.

 

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning