Hippo Tours CSS Sprite

Eventyr i Colombia

Find din riderejse


Fundne riderejser

 

Colombia

Sortering: Land | Pris

Coffee trail i Colombia
Amerika, Colombia

Heste og kaffe - det er det, det drejer sig om i Colombia.
Otte dages eventyr på hesteryg i den Colombianske kaffe trekant. Du vil se spændende landsbyer og en af Colombia's smukkeste naturparker, Córoca Valley.
Se video fra trailen

Tur kode:
CO 107-02

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

8 dage: 24.950 DKK

Trail i Colombia
Amerika, Colombia

Otte dages rideeventyr i det centrale Colombia. Den ultimative trail ride for rytteren, der vil have en genuin latinamerikansk rideoplevelse. Du skal ride på Criollo heste i smuk, smuk natur i højlandet på ældgamle ridestier.
Se video fra trailen

Tur kode:
CO 107-01

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

8 dage: 18.840 DKK

Colombia med Hippo Tours

Colombia, officielt República de Colombia, er et land i det nordvestlige Sydamerika. Landet har også adskillige territorier i Mellemamerika. Colombia grænser op til Panama i nordvest, Venezuela og Brasilien i øst, og Ecuador og Peru i syd. Det deler havgrænse med Costa Rica, Nicaragua, Honduras, Jamaica, Haiti og Den Dominikanske Republik. Colombia er en præsidentiel enhedsstat bestående af 32 provinser. Det nuværende Colombia var oprindeligt befolket af indfødte stammer, bl.a. de højtudviklede muiscaer, quimbayaer og taironaer.

Colombia har siden 1960'erne været præget af en væbnet konflikt, der eskalerede i 1990'erne, men som siden 2005 har været relativt fredelig. Colombia er et af de etnisk så vel som lingvistisk mest sammensatte lande i verden, hvilket afspejles i en rig kulturarv. De fleste af landets byer ligger i Andesbjergene.

Colombia består foruden Andesbjergene også af Amazonskov, tropiske græssletter og lange kystlinjer. Colombia er et af kun 17 lande, der har en ekstremt høj grad af naturlig biodiversitet, og målt på antal arter pr. km2 er det verdens 2. mest biodiverse land. Colombia er en mellem- og regionalmagt. Landet har således Latinamerikas 4. største økonomi og er en del af CIVETS' gruppe af seks fremadstormende markeder. Colombia er bl.a. medlem af FN, WTO, OAS og Stillehavsalliancen.

Kilde: Wikipedia

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning