Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie i Uruguay

Find din riderejse


Fundne riderejser

 

Uruguay

Sortering: Land | Pris

Trail i Uruguay
Amerika, Uruguay

Trail på Criollo heste i smukke omgivelser i Uruguay. Du rider i meget varieret landskab i fredede områder med grønne prærier, øde hvide sandstrande, palmelunde og vådområder. Oplev gaucho kulturen på tæt hold.

Tur kode:
ROU 132-01

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

7 dage: 19.640 DKK

Uruguay med Hippo Tours

Uruguay, officielt República Oriental del Uruguay, er et land i det sydøstlige Sydamerika. Det grænser op til Argentina i vest, Brasilien i nord og øst, Río de la Plata i syd og Atlanterhavet i sydøst. Uruguay har et indbyggertal på knap 4 millioner, hvoraf 1,8 millioner bor i hovedstaden Montevideo, der også er landets største by. Uruguay er med sine 176.000 km2 Sydamerikas næstmindste land.

Uruguay havde været befolket af charrúa-folket i omkring 4000 år, da portugiserne i 1680 grundlagde kolonien Colonia del Sacramento i området. Montevideo blev grundlagt som en spansk fæstning i begyndelsen af det 18. århundrede, hvilket vidner om de magtkampe, som blev udkæmpet i denne del af Sydamerika. Efter en fire år lang krig mod Spanien, Portugal, Argentina og Brasilien, opnåede Uruguay uafhængighed i perioden 1811-1828. Landet var dog underlagt fremmed indflydelse gennem hele det 19. århundrede, og militæret spillede en vedvarende rolle i uruguaysk indenrigspolitik frem til slutningen af det 20. århundrede. Det moderne Uruguay er en demokratisk republik med en præsident, der både tjener som landets statsoverhoved og regeringschef.

Uruguay er det mest demokratiske og fredelige land i Latinamerika. Det har også Latinamerikas laveste grad af korruption og højeste grad af digital forvaltning. Uruguay har den højeste grad af pressefrihed og største middelklasse i Sydamerika, og er desuden et af kontinentets rigeste lande. Målt på antal indbyggere bidrager Uruguay med flere soldater til FN's fredsbevarende missioner end noget andet land i verden. Uruguay er som det eneste sydamerikanske land ikke præget af en terrortrussel. FN regner Uruguay for at være et højindkomstland. Det er en vigtig global eksportør af ris, sojabønner, mælk, uld og oksekød. 95 % af Uruguays elektricitet kommer fra vedvarende energi i form af hydroelektriske kraftværker og vindmølleparker.

Kilde: Wikipedia, 2020

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning