Hippo Tours CSS Sprite

Ridesafari i Indien

Find din rejse

Fundne rejser

 

Indien

Sortering: Land | Pris

Aravelli safari

Aravelli safari
Asien, Indien

Trail ved foden af Aravalli bjergene. Terrænet er bakket og bjergrigt med varierende vegetation. I starten af turen rider du gennem små bjerglandsbyer. Senere kommer vi længere ind i bjergene og der bliver langt mellem bebyggelser og mennesker. Mod turens afslutning rider vi til Kumbhalgarh Wildlife Sanctuary

Tur kode:
IN 4301

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

8 dage: 9.640 DKK

Mewar trail

Mewar trail
Asien, Indien

Trail rundt om Aravalli bjergene, som altid er synlige i horisonten. Udgangspunktet for turen er Jasaimand søen, der er den næststørste kunstige sø i Asien. Turen går gennem Jasaimand Wildlife Sanctuary, et stort reservat, hvor det er muligt at se mange forskellige fuglearter og med lidt held antiloper, hjorte og måske leopard.

Tur kode:
IN 4302

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

10 dage: 12.400 DKK

Palace trail

Palace trail
Asien, Indien

Trail med luksuøs indkvartering i håndplukkede Heritage Hotels på vor vej. Turen er arrangeret med Aravalli bjergene som dekorativ baggrund. Den inkluderer besøg Kumbhalgarh Fort og det ypperlige Jain tempel i Ranakpur. Trailens højdepunkt er det smukke Jain tempel i Ranakpur, 

Tur kode:
IN 4304

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

7 dage: 14.500 DKK

Pushkar Fair safari

Pushkar Fair safari
Asien, Indien

Ride safari fra Udaipur til kamel markedet og Pushkar Fair. Det er et af højdepunkterne på de årlige safari ture, både på grund af de spektakulære landskaber vi rider igennem og naturligvis for deltagelsen i den farverige Pushkar Fair, der formodentlig er en af de mest vibrerende festivaler i Indien!

Tur kode:
IN 4303

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

10 dage: 12.630 DKK

Udaipur safari

Udaipur safari
Asien, Indien

Med udgangspunkt i Udaipur ved foden af Aravalli bjergene får du en uges herlig rideferie på de sjove og gode Marawi heste. Egnen er bakket med Aravalli bjergene i baggrunden, delvis dækket af jungle afvekslende med åben savanne - et meget natursmukt område.

Tur kode:
IN 4305

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

8 dage: 8.310 DKK

Indien med Hippo Tours

Indien er et stort og spændende land med en lang og broget fortid - nu fremstår det som et af de lande, der buldrer fremad i den globaliserede verden og bejler til rollen som ny økonomisk sværvægter i verdenshandelen. Indien er samtidig et spændende land, der har meget at tilbyde turisten - og provinsen Rajasthan i den nordøstlige del af det store land er kendt for sin smukke natur præget af Ravalli bjergene, et tropisk klima, der er tørt og behageligt efterår, vinter og forår mens monsunen og ekstreme varmegrader gør sommermånederne til en noget blandet fornøjelse. Rajasthan er også kendt for sine Marwari heste, en relativ lille, driftsikker og energisk hest, der er karakteristisk med stærkt indad buede ører.

Vi tilbyder safari ture med udgangspunkt fra byen Udaipur. Spændende ture, hvor vi oplever og rider i varieret tempo i afvekslende og seværdig natur krydret med godbidder fra Indiens righoldige kulturskatte i form af tempelbesøg, slotsbesøg, besøg i gamle byer og slagpladser. Vi kommer tæt på lokalbefolkningen i de mange landsbyer, vi passerer og ser hvordan de stadig driver landbrug med okser som drivkraft og meget manuelt markarbejde. Vi bor i telte undervejs, rummelige 2 mands luksustelte med rigtige senge, lagner, puder og tæpper. Teltene er forsynet med fortelt, hvor man kan stille sit fodtøj og nyde sin morgenkaffe og campen er udstyret med gode sanitære faciliteter, bl.a. varmt brusebad.

Hestene er gode, velnærede og veltrænede og guiderne er dygtige og hjælpsomme, kender både hestene og naturen vældig godt.

Rideerfaring

Trin 1:

Begynder. Du vil gerne lære at ride

Trin 2:

Novice. Let øvede og rustne ryttere

Trin 3:

Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter

Trin 4:

Gode og saddelfaste ryttere

Trin 5:

Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til rejsen eller vil du gerne vide mere om vores mange tilbud.

June Riisom

June Riisom
Rytter og turarrangør
Hippo Tours

Rejsetemaer

Trails:
Du rider fra sted til sted og som oftest overnatter du og hestene et nyt sted hver nat. Stiller ofte større krav til rytteren med varieret terræn og mange timer i sadlen

Turridning:
Rideture med udgangspunkt fra farmen. Turene er som oftest ad forskellige ruter og byder på varieret ridning

Safari:
Se og oplev vilde dyr i Afrika og Indien. På hest kommer du tæt på dyrene uden at kompromittere sikkerheden

Ranchferie:
Westernridning i USA og Canada. Snus til livet som cowboy, ofte også arbejde med kvæg

Hest & Familie
Hele familien med på rideferie. Heste til alle og alternative aktiviteter i området

Weekend
Korte ophold med masser af ridning og frisk luft

Sport
Dressur, spring, distanceridning, jagtridning, TREC, Endurance mm

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Läs mer »

Syv gode grunde

Vi er selv erfarne ryttere og vi har besøgt langt de fleste af vore partnere og redet mange af turene. Det giver et rigtigt godt grundlag for at vejlede dig på kvalificeret vis, så du får netop den rideoplevelse, du gerne vil have 

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning