Hippo Tours CSS Sprite

Ridesafari i Indien

Find din riderejse


Fundne riderejser

 

Indien

Sortering: Land | Pris

Aravalli safari
Asien, Indien

Trail ved foden af Aravalli bjergene. Terrænet er bakket og bjergrigt med varierende vegetation. I starten af turen rider du gennem små bjerglandsbyer. Senere kommer vi længere ind i bjergene og der bliver langt mellem bebyggelser og mennesker. Mod turens afslutning rider vi til Kumbhalgarh Wildlife Sanctuary

Tur kode:
IN 4301

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

8 dage: 10.410 DKK

Mewar trail
Asien, Indien

Mewar Trailen bringer dig op i det sydøstlige hjørne af Rajasthan. Vi rider fra det forrevne landskab omkring Jaisamandsøen, den næststørste menneskeskabte sø i Asien, til den åbne Malwa slette, et paradis for ryttere med sine brede sandstier og vilde savanne, der er perfekt egnet til lange strækninger med trav, let galop og hurtige galopper.

Tur kode:
IN 4302

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

10 dage: 12.400 DKK

Palace trail
Asien, Indien

Trail med luksuøs indkvartering i håndplukkede Heritage Hotels på vor vej. Turen er arrangeret med Aravalli bjergene som dekorativ baggrund. Den inkluderer besøg Kumbhalgarh Fort og det ypperlige Jain tempel i Ranakpur. Trailens højdepunkt er det smukke Jain tempel i Ranakpur, 

Tur kode:
IN 4304

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

7 dage: 14.540 DKK

Pushkar Fair safari
Asien, Indien

Ride safari fra Udaipur til kamel markedet og Pushkar Fair. Det er et af højdepunkterne på de årlige safari ture, både på grund af de spektakulære landskaber vi rider igennem og naturligvis for deltagelsen i den farverige Pushkar Fair, der formodentlig er en af de mest vibrerende festivaler i Indien!

Tur kode:
IN 4303

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

10 dage: 12.990 DKK

Rideferie i Rajasthan
Asien, Indien

Med udgangspunkt i Udaipur ved foden af Aravalli bjergene får du en uges herlig rideferie på de sjove og gode Marawi heste. Egnen er bakket med Aravalli bjergene i baggrunden, delvis dækket af jungle afvekslende med åben savanne - et meget natursmukt område. Du kan vælge mellem er ferie uden en kort safari eller en ferie med en kort safari

Tur kode:
IN 4305

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

8 dage: Fra 7.230 DKK

Indien med Hippo Tours

Indien er et stort og spændende land med en lang og broget fortid - nu fremstår det som et af de lande, der buldrer fremad i den globaliserede verden og bejler til rollen som ny økonomisk sværvægter i verdenshandelen. Indien er samtidig et spændende land, der har meget at tilbyde turisten - og provinsen Rajasthan i den nordøstlige del af det store land er kendt for sin smukke natur præget af Ravalli bjergene, et tropisk klima, der er tørt og behageligt efterår, vinter og forår mens monsunen og ekstreme varmegrader gør sommermånederne til en noget blandet fornøjelse. Rajasthan er også kendt for sine Marwari heste, en relativ lille, driftsikker og energisk hest, der er karakteristisk med stærkt indad buede ører.

Vi tilbyder safari ture med udgangspunkt fra byen Udaipur. Spændende ture, hvor vi oplever og rider i varieret tempo i afvekslende og seværdig natur krydret med godbidder fra Indiens righoldige kulturskatte i form af tempelbesøg, slotsbesøg, besøg i gamle byer og slagpladser. Vi kommer tæt på lokalbefolkningen i de mange landsbyer, vi passerer og ser hvordan de stadig driver landbrug med okser som drivkraft og meget manuelt markarbejde. Vi bor i telte undervejs, rummelige 2 mands luksustelte med rigtige senge, lagner, puder og tæpper. Teltene er forsynet med fortelt, hvor man kan stille sit fodtøj og nyde sin morgenkaffe og campen er udstyret med gode sanitære faciliteter, bl.a. varmt brusebad.

Hestene er gode, velnærede og veltrænede og guiderne er dygtige og hjælpsomme, kender både hestene og naturen vældig godt.

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning