Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie i Egypten

Find din riderejse


Fundne riderejser

 

Egypten

Sortering: Land | Pris

Multi adventure break
Afrika, Egypten

Dette er en hvirvelvindstur gennem det bedste af Egypten både på og ude af sadlen. Vi starter i Kairo og tager derefter til Luxor inden vi slutter ved Det Røde Hav.
Hold godt fast, dette er turen i dit liv!

Tur kode:
EG 119-03

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

6 dage: Fra 8.060 DKK

Rideferie i Egypten

Egypten er et helt fantastisk land, som både byder på masser af historie, kultur og varme. Særligt er landet kendt for sin ørken, hvor de smukke pyramider og sfinxen ligger. Derudover er landet også kendt for floden Nilen, som går ned igennem landet, hvor op mod 80 % af landets befolkning bor langs.
Med Hippo Tours kan du opleve Egypten på en helt ny og anderledes måde, end den sædvanlige dykker og charterferie. Vi tager dig med på en gennemført rideferie, hvor vi tager hånd om din rejse fra start til slut.

Egypten er i perioder præget af turbulens, og vi prioriterer derfor sikkerheden højt på vores rejser. Vi har derfor nøje udvalgt vores samarbejdspartner i Egypten, så vi trygt kan sende jer afsted på rideferie.

Heste trails i Egypten

På vores rideferie i Egypten kan du besøge Sharm El-sheikh, Luxor, Hurghada og Magadi bugten. Her er en anderledes og smuk natur, som du kan opleve fra hesteryggen.
Hestene vi ridder på i Egypten er naturligvis smukke og sunde Araber heste. Ridestedet er engelsk ejet og ledet. Alle rideturerne er derfor også med engelske guider, som kender området godt.

På vores hesteferie i Egypten vil du blandt andet kunne opleve den smukke flod Nilen. Du vil kunne bade og ride galop langs det røde hav, sightseeing ved Kongernes Dal, opleve templer, kolosserne og meget mere. På rideferien vil du opleve landets alsidige natur og historie. Hotellerne du vil bo på er i top kvalitet med første klasses forplejning. 
 

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning