Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Ranch ferie i Patagonien

Se video

Ranch ferie i Patagonien

  • Vildmarkstur i Andesbjergene
  • Gaucho ridning på Criollo heste
  • Valgfri længde på opholdet, dog min 2 nætter
  • Rideerfaring : 2-5
  • Engelsk og dansk talende stab
  • Indkvartering på ranchen i gode værelser 

Ridning

Læs mere

Hent print-venlig PDF

Om området:

Argentina ligger i Sydamerika, på den sydlige halvkugle. Landet er kendt for sin flotte natur, der omfatter både lange kyststrækninger ud mod Atlanterhavet i øst og Andesbjergene i vest. Landet strækker sig fra tropisk/subtropisk zone i nord ved grænsen til Bolivia til koldt tempereret klima helt i syd ved Tierra del Fuego (Ildlandet). Patagonien er den sydligste provins i Argentina, området syd for Colorado floden. Den består af en række plateauer i stigende højde fra Atlanterhavskysten op mod Andesbjergene.

Estanciaen (ranchen) ligger i provinsens Neuquens nordvestligste hjørne, helt op til grænsen til Chile. Der er ingen almindelig vej helt frem til estanciaen, så den sidste del af turen dertil foregår på hesteryg og med pakæsler. Ranchen er veldrevet og i stort omfang selvforsynende. Der er en stor have, der forsyner køkkenet med friske grønsager, og der er kvæg, malkekøer, geder og får, som sikrer godt kød og friske mælkeprodukter. I floden fanger man gode fisk.
Området er fantastisk naturskønt, uberørt og efter ganske kort tid føler man sig hensat til en anden verden, hvor sjælen er fri og der er højt til loftet.

Hent print-venlig PDF


2021 datoer og priser er på vej, vi opdaterer løbende og vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@hippotours.dk eller telefon 36960894

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »