Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Zagoria trailen

Zagoria trail

  • Spændende trail i et af Europas mest ukendte lande
  • Uge med helpension
  • 6 dage i sadlen
  • Rideerfaring: 3. Du skal kunne klare lange dage i sadlen
  • Indkvartering på hotel og gæstehuse
  • Hver uge fra marts til november
     

Læs mere

Rejsedatoer 2017

Dato Pris
6. aug. -
13. aug.
8 dage
7.500 DKK
Book nu
20. aug. -
27. aug.
8 dage
7.500 DKK
Book nu
3. sep. -
10. sep.
8 dage
7.500 DKK
Book nu
17. sep. -
24. sep.
8 dage
7.500 DKK
Book nu
1. okt. -
31. okt.
8 dage
7.500 DKK
Vælg
1. nov. -
26. nov.
8 dage
6.890 DKK
Vælg
OBS: Du kan frit vælge dato.
På næste trin kan du se, hvilke datoer der er mulige at booke, hvor længe og evt. hvilke programmer der kan vælges.

Hvad synes andre?

Hej. Jeg havde en helt fantastisk tur. Gode heste, søde folk og en helt eventyrlig natur. Jeg er klar til at tage afsten igen, og helst i morgen ....
Hilsen Karsten, 2017

Albanien er efter min mening et både overset og undervurderet land. Det har været helt fantastisk at opleve landet, der ikke mindst historisk og kulturelt har meget at byde på, samt en befolkning der er imødekommende, interesserede og meget hjælpsomme. Arrangørerne/guiderne i Albanien er rigtigt søde og opmærksomme og logistikken fungerede perfekt. Zagoria trailen blev afviklet i en storslået natur, der kræver en 'fit' rytter, der ikke har noget imod højder og som gerne vil udfordres af en blanding af både tempo og klatring. Jeg har haft fantastiske oplevelser og smukke udsigter i et bjergrigt og afvekslende terræn og var samtidigt begunstiget af suverænt vejr. - Det kunne ikke være bedre. Jeg har været ovenud begejstret for min tur og de dejlige heste, der er omgængelige, stærke og usædvanligt sikre på benene, - både når de klatrer op og ned. Ud af 6 stjerner lander Zagoria trailen på 7*  :-)   Absolut anbefalelsesværdig!
Lis, 2016

Jeg var på trail i Albanien i uge 42 2014. Det var en stor oplevelse. Ridningen var en stor og meget speciel oplevelse på de små, seje lokale heste. Det var ikke den store dressur oplevelse, men til gengæld var det nogle "bjerggeder", som klatrede næsten lodret op og ned med os. Hestene var utroligt sikre på benene og valgte nøje vejen op. Ridningen foregik i et bjergrigt område med smuk og vild natur, men vi red også gennem små hyggelige lokale landsbyer og forbi gamle kirker, besøgte et sufi-kloster osv. Indkvarteringen var fin. Specielt indkvarteringerne i private hjem i to landsbyer var spændende. Værterne gjorde meget for at jeg skulle føle mig hjemme. Det var spændende at høre om deres liv. Specielt det ene sted fik jeg også fantastisk mad af lokale råvarer.Guiderne var gæstfri og meget optagede af, at jeg fik en god oplevelse. 
Jette, 2015

dummy image

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til rejsen eller vil du gerne vide mere om vores mange tilbud.

June Riisom

June Riisom
Rytter og turarrangør
Hippo Tours

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Läs mer »

Syv gode grunde

Vi er selv erfarne ryttere og vi har besøgt langt de fleste af vore partnere og redet mange af turene. Det giver et rigtigt godt grundlag for at vejlede dig på kvalificeret vis, så du får netop den rideoplevelse, du gerne vil have 

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »