Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Ranchferie i Colorado
Turfakta

Ranchferie i Colorado - turfakta 

Varighed:

Du bestemmer selv hvor længe, dog min 5 nætter. Vil du kun være der en kortere periode, så se vores korte program her. Vær opmærksom på, at der ikke rides på ankomstdagen og om søndagen, som er hestenes og wranglernes fridag.

Indkvartering:

Ranchen byder på 4 stjernet indkvartering med mange fællesfaciliteter. Værelserne er indrettet i den historiske hovedbygning og er både bekvemmelige og hyggelige.

Pension:

Helpension - virkelig lækker amerikansk mad baseret på ranchens egne økologiske råvarer, bl.a. grøntsager, okse og bison . Frokosten er en "sack lunch" (madpakke), som du kan tage med ud på dagens aktiviteter. Inkluderet i pensionen er vand, mælk, te og kaffe. Øvrige drikke betales der for på stedet.

Heste:

De fleste heste er Quarters, rolige, stabile og driftsikre amerikanske cowboy heste, vant til terrænet og de elsker at drive kvæg.

Rideerfaring:

2-5. Der er et varieret rideprogram og du er selv i stor udstrækning med til at bestemme dine aktiviteter.

Guide:

Der er gode wranglers som guider turene og er behjælpelig med heste og ridning.

Tøj og udstyr:

Sædvanligt ride udstyr, ridestøvler med hæl, ride- eller vandresko, half chaps anbefales, kamera, kikkert, læbepomade, solcreme og solblokker, langærmet skjorte eller t-shirt, bredskygget solhat der bliver på hovedet, tørklæde til værn mod støvet i visse perioder, varmt tøj (efterår og vinter). Du skal selv medbringe hjelm, som ikke kan lejes eller lånes på ranchen.

Alternative aktiviteter:

Foto safari efter elg, prærieulv og trækfugle, sand miler eller Sangre de Cristo bjergene*, fuglekiggeri i en af de vigtigste ruter for trækfugle, hike op til en bjergsø. afslappende massage*, camp-out mellem bison på Medano*, heldags fluefisker tur på Conejos River med instruktør*, white water rafting på Arkansas River*.
* mærkede aktiviteter koster lidt ekstra og skal bookes på forhånd under opholdet

Vejret:

Der er et meget behageligt subtropisk klima i det sydlige Colorado. Det er varmt i sommermånederne, 25-35 grader om dagen 12-17 om natten. Luftfugtigheden er dog ganske lav og det er derfor en rimelig udholdelig varme om sommeren. Vinteren er mild med omkring 0-10 grader om dagen og oftest frost om natten. Solen skinner rigtig meget og der falder ikke så meget regn.

Drikkepenge:

Det er almindeligt at give tips (eller gratuity) i USA og det fremmer bestemt en god service. Du skal regne med at tippe omkring 15 % af prisen

Ikke inkluderet i prisen:

Fly til Denver eller Colorado Springs og evt. til Alamosa, videre transport til ranchen, drikke ud over vand, mælk, te og kaffe, tips.

Turkode:

US 9601

 

Billeder fra indkvarteringen

Hent print-venlig PDF

Rejsedatoer 2021

Dato Pris
1. mar. -
31. okt.
f.eks. 6 dage
14.640 DKK
Vælg

OBS: Du kan frit vælge dato.
På næste trin kan du se, hvilke datoer der er mulige at booke, hvor længe og evt. hvilke programmer der kan vælges.

Hvad siger andre?

Det eneste det sted mangler er, at der burde blive bygget et udendørs loungeområde med bløde stole, hvor man kan lægge benene op - og nyde den skønne udsigt, mens man restituerer fra rideturen.
Camilla

Læs mere

Heste

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »