Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Ranchferie i Colorado
Program

Ranchophold i Colorado - program

Ranchen tilbyder et omfattende program til sine gæster, hvor man både oplever livet på en arbejdende ranch mens man nyder livet med high-end bekvemmeligheder og gourmet mad. Du bliver indkvarteret komfortabelt i et lodge værelse i den historiske ranch hovedbygning. Her vil du vågne op til varm morgenmad serveret i den gamle spisesal før du er klar til morgenens strabadser på hesteryg

Rideaktiviteterne kan inkludere arbejde medkvæg, flytte kvæg, udforske den omgivende San Luis valley, driste sig ind i den nærliggende Great Sand Dunes National Park eller deltage i en af de specielt arrangerede "overnight pack trips" ind i Sangre de Cristo Mountains.

  • Rid blandt de mere end 2000 bisoner, der lever frit på de store græsstepper
  • Masser af ridning efter eget ønske, hvor du kan forbedre dine horsemanship evner på en autentisk ranch
  • Få snavs på hænderne ved at deltage i de daglige operationer på ranchen; flytte kvæg, almindeligt rancharbejde og lære om holistiske ranching principper
  • Deltage i workshops, som varierer efter årstiden. Der er special uger for brændemærkning af kalve i foråret, pack trips op i bjergene og kunst workshops
  • Udforske Great Sand Dunes National Park fra hesteryg. Det er de største sandmiler i USA og et ganske enestående syn

Andre aktiviteter inkluderer hikes ud i naturen med guide, flue fiskeri i de lokale bække, fugle- og vildtkiggeri, geologi ture og mere. Ønsker du at deltage i arbejdet på ranchen er du velkommen til at arbejde side ved side med ranchens wranglers på de forskellige løbende projekter.

Det kan også være du gerne vil slappe af med massage eller yoga, som er tilgængelig hele ugen.

Hen gennem ugen får du en god fornemmelse for livet på en arbejdende ranch og på det enestående projekt, de har gang i her i det sydlige Colorado.

Og hver aften afsluttes med et lækkert gourmet måltid serveret i en hyggelig og uformel atmosfære i den gamle spisesal i hovedbygningen. Maden er veltillavet og primært baseret på egne økologiske produkter, hvorfor den naturligvis er præget af rigtig godt og mørt oksekød og bisonsteaks. Mike Rosenberg er chef, og han har tidligere arbejdet for Carnegie familien og stået for John Kennedy Jr's bryllupsmiddag. Du kan naturligvis også få vegetarmad, hvis du ønsker - giv besked herom ved bookingen.

Obs.: Vær opmærksom på, at der ikke rides søndag. Det er hestenes og wranglernes fridag

Hent print-venlig PDF

Rejsedatoer 2021

Dato Pris
1. mar. -
31. okt.
f.eks. 6 dage
14.640 DKK
Vælg

OBS: Du kan frit vælge dato.
På næste trin kan du se, hvilke datoer der er mulige at booke, hvor længe og evt. hvilke programmer der kan vælges.

Hvad siger andre?

Det eneste det sted mangler er, at der burde blive bygget et udendørs loungeområde med bløde stole, hvor man kan lægge benene op - og nyde den skønne udsigt, mens man restituerer fra rideturen.
Camilla

Læs mere

Heste

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »