Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Trail i Kaukasus
Turfakta

Trail i Kaukasus - turfakta

Turens varighed:

En uge med 5 dage på hest, 7 nætter.

Indkvartering:

To nætter på hotel i Jerevan. 2 nætter i hytter på det spændende og komfortable resort Apaga, der ligger nord for Sevan søen, tæt ved Ljevan. Tre nætter i telte i teltlejr. 3 pers. Iglo telte inkl. sovepose. Har du booket enkelt værelse får de eget telt.
Du ankommer oftest med fly til Jerevan fra Europa sent om natten eller meget tidlig morgen, og der er inkluderet tidlig check-in på hotellet efter flyveturen.

Pension:

Helpension. Morgenmad og aftensmad serveres på hotel, resort eller i teltlejren. Frokost indtages på turen.
Frokost dag 1 og dag 7 i Jerevan er ikke inkluderet i prisen

Ridningen:

Du rider en sløjfe ud fra Apaga. Terrænet er meget varieret bjergterræn og sætter krav til rytter og hest. Tempoet er moderat med enkelte galopper, afpasset terrænet.

Heste:

Der er 40 veltrænede heste at vælge mellem, de fleste af lokal avl, enkelte engelsk fuldblod. De er vant til bjergterræn, er sikre på foden og har et godt temperament. Der anvendes trailsadler eller westernsadler lavet individuelt til hver hest

Rideerfaring:

min 3. Du skal være nogenlunde øvet rytter og i rimelig god form, da vi dels skal være mange timer i sadlen hver dag, dels skal igennem en del passager, hvor du skal stige af hesten og lede den til fods.

Vægtgrænse:

Hestenes størrelse og strabadserne på turen gør, at der på denne tur er en vægtgrænse på 95 kg.

Gruppe og guide:

Vi er min 4 (2 mod tillæg) og max 12 ryttere med engelsk-, tysk- og fransktalende guide(r). Der er to guider, hvis vi er mere end 8 ryttere. Grupperne er som regel internationale.

Bagage:

Der er sadeltasker, som du kan lægge dine daglige fornødenheder i. Bagagen transporteres mellem de forskellige overnatningssteder.

Tøj og udstyr:

Vandresko eller støvler med gummisåler (ikke ridestøvler), ridehjelm, en regnjakke, varmt og vindtæt tøj forår og efterår, gode solbriller, solcreme, toiletsager og din evt. medicin. Bagagen pakkes bedst i bløde tasker af hensyn til transporten mellem lejrene.

Klima:

Forår og efterår er dejlige årstider i Armenien. Sommeren er tør og solrig og varer normalt helt frem til september. Efteråret er langt og præget af løvets smukke farver.
Bemærk: Det er koldt i Kaukasusbjergene i de store højder. Husk varmt tøj!

Indkøb:

Prisniveauet er lavt i forhold til Danmark. Du kan med fordel købe kunsthåndværk, antikviteter, tørrede frugter, tæpper og armensk cognac.

Drikkepenge:

Drikkepenge er ikke inkluderet i rejsens pris. Det er kutyme at give drikkepenge i Armenien til lokalguider og chauffører. På de fleste restauranter lægges 10-15% drikkepenge (service charge) automatisk oveni regningen, og her behøver man ikke yderligere at give drikkepenge. Selv om drikkepengesystemet er en del af landets kultur, er det naturligvis frivilligt at give drikkepenge.

Ikke inkluderet i prisen:

Rejse til Jerevan, alkoholiske drikke og læskedrikke, frokost dag 1 og dag 7, drikkepenge

Turkode:

AMR 130-02

Hent print-venlig PDF

Rejsedatoer 2020

Dato Pris
26. maj. -
2. jun.
8 dage
10.910 DKK
Book nu
23. jun. -
30. jun.
8 dage
10.910 DKK
Book nu
21. jul. -
28. jul.
8 dage
10.910 DKK
Book nu
25. aug. -
1. sep.
8 dage
10.910 DKK
Book nu
29. sep. -
6. okt.
8 dage
10.910 DKK
Book nu

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »