Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Trail i Kaukasus
Program

Trail i Kaukasus

Program

M= morgenmad; F= frokost; A= aftensmad

Dag 0: Afrejse fra Kastrup

Dag 1 : Ankomst til Jerevan / Bytur / Echmiadzin / Jerevan 

Ankomst til Zvarntots internationale lufthavn i Jerevan. Privat transfer til hotellet.  Afhængig af ankomsttidspunkt er der tid til et kort hvil eller hvis du ankommer om aftenen/natten, kan du sove på hotellet til morgenmaden. Morgenmad på hotellet. Bytur i Jerevan med bus med et stop ved Cascade monument, hvorfra der er panoranma udsigt over byen. Stop ved Tsitsernakaberd mindesmærket og folkemordsmuseet. Vi kører videre til Echmiadzin by, som er centrum for den armenske kirke. Besøg i Echmiadzin Katedralen (UNESCO verdensarv) bygget i 301-303 efter Kristus, en af verdens ældste kirker. Tilbage til Jerevan, hvor du bydes på velkomstmiddag og overnatning på hotel.
M, A

Dag 2: Apaga - Sevansi Khach

Du tjekker ud af hotellet efter morgenmaden og køres til Yenokavan landsby i den nord østre del af Armenien og tjekker ind på Apaga resort: et center for aktiv hvile. Herefter er der heste tildeling og instruktioner. Efter at have klargjort hestene starter vi ud fra Apaga komplekset mod Servansi Khach kirken. Turen starter i 1380 meters højde og går ned til 1230 meter ved kirken. For 4 år siden var der en bakke her, der siges at have været et helligt sted, men ingen vidste, at der også var en kirke der. Tilbage til komplekset og frokost i Apaga resort.
Middag ... Åben ild ... Stjerner ...
Overnatning i resortets hytter.
Ca. 3 timers ridning
M, F, A

Dag 3: Apaga - Okon

Morgenmad. Derefter rider vi ud fra resortets vestlige port og følger ruten "Hermit Trail" til skovene ved Lastiver-Okon. Vi rider i skoven til en højde af 1324 m. Første sti passerer gennem sparsom skov med åbne vidder til slugten Parvidzor (højde 1305 m), derefter gennem områder med megen klatring (op og ned). Vi krydser siden floden, som strømmer gennem skoven og kommer til en smuk eng i 1321m højde. Til slut kommer vi frem til Okon, som er en gammel basilika kirke med en gammel kirkegård med stenkors. Om aftenen kan vi ride en god lang galop.
Frokost på ruten.
Slappe af. Aftensmad.
Ca. 5 timers ridning
M, F, A

Dag 4. Okon - Harsnakar 

Morgenmad. Dagens rute består af vekslende ridt op og ned gennem enge og skove i højder mellem 1600 - 1800 m. Dagens hovedoplevelse er de vidunderlige udsigter: lodrette klipper, smukke bjergstrømme og de kølige bjerge. Turen er ideel til indsamling af krydderurter. Vi finder tre slags urter til aftenteen: mynte, timian og kamille (du kan også tage dem med hjem). På ruten ser vi mange fugle, bl.a. ørne, høge, skovskader - de kommer tæt på, så vi kan se og tage billeder af dem. Frokost på ruten. Ud på eftermiddagen kommer vi frem til Harsnakar, hvor vi skal spise middag og overnatte i teltlejr.
Ca. 7 timers ridning
M, F, A

Dag 5: Harsnakar - Deghdzut - Samsonavank - Harsnakar

Efter morgenmaden starter vi ud fra Harsnakar og ankommer i en højde af 1411moh. Ruten går gennem skovene omkring den smukke kløft ved floden Lusahovit, nær landsbyen Lusahovit. Der er et par små, men meget smukke vandfald her. Vi holder en kort rast  for at hvile og slappe af. Siden rider vi til klosteret Dehdzut fra  det 12-13ende århundrede, som ligger 1204moh. Der går næsten ingen veje hen til klostret på grund af en orkan i 2005, som væltede mange bøgetræer ud på vejen, og nogle af dem væltede endda ned over klostret og skadede kuplen.
Frokost og siden rider vi tilbage til Harsnakar.
Aftensmad. Overnatning i teltlejr i Harsnakar.
Ca. 6 timers ridning.
M, F, A

Dag 6: Harsnakar - Apaga

Morgenmad og siden rider vi tilbage til Apaga komplekset gennem alpint terræn.
Sen frokost i klubben. Hvile...
Aftensmad.
Overnatning på APAGA Club
Ca. 4 timers ridning.
M, F, A

Dag 7: Jenokavan - Sevan - Garni - Ghegard - Frugt- og kunsthåndværksmarked i Jerevan

Morgenmad på hotellet. Siden kører vi tilbage til Jerevan via søen Sevan, som er verdens næsthøjeste alpine ferskvands sø. Vi stopper tæt ved halvøen og besøger Sevan klostret fra det 9ende århundrede. Vi kører videre til Ghegard grotteklostret fra det 12-13ende århundrede (UNESCO verdensarv) og fortsætter siden til det hedenske tempel fra 1ste århundrede i Garni. Ud på eftermiddagen ankommer vi Jerevan. Farvel middag på en restaurant med livemusik. Overnatning på hotel. 
M, A

Dag 8: Afrejse

Efter morgenmaden er der transfer til lufthavnen og afrejse

Obs.: Programmet kan undtagelsesvis ændres på grund af lokale forhold (for eksempel regnvejr).

Hent print-venlig PDF

Rejsedatoer 2020

Dato Pris
26. maj. -
2. jun.
8 dage
10.910 DKK
Book nu
23. jun. -
30. jun.
8 dage
10.910 DKK
Book nu
21. jul. -
28. jul.
8 dage
10.910 DKK
Book nu
25. aug. -
1. sep.
8 dage
10.910 DKK
Book nu
29. sep. -
6. okt.
8 dage
10.910 DKK
Book nu

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »