Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Islands kontraster
Program

Se video

Islands kontraster - sommerprogram

20 maj til 14 september

Dag 1. Ankomst.

Efter ankomst til Keflavik Airport tager du lufthavnsbussen indtil Reykjavik Busstation BSI . Her vil dine værter modtage dig mellem 17.30 og 18.00 og køre dig ud til farmen nær Hveragerdi. Du indkvarteres i hytte og vi spiser middag sammen og får information om de næste dages program fra guiderne.

Dag 2. Mellem bjergene

På denne dagstur opdager du det smukke landskab, der åbner sig op mellem de vulkanske bjerge og Atlanterhavet på det sydlige Island. Vi begynder turen på fine ride stier langs de brede enge, særdeles velegnede til at afprøve Islandshesten specielle gangart, tölt. Siden følger vi floden Gljúfurá til en gammel kirkegård, der er beliggende tæt på den mægtige glaciærflod Ölusá, hvor vi kan nyde et panoramisk vy ud over floddeltaet og de berømte vulkaner Hekla og Eyjafjallajökull, hvis vejret tillader. På en græsklædt sti kommer vi ned til det bløde, sorte lavasand på flodens bredder og gennem lavt vand til den grønne ø Lambey. På vores vej har vi gode muligheder for at spotte forskellige slags fugle, der lever i vådområdet i det nærliggende fuglereservat. Vi stopper op for at spise vores frokost midt ude i naturen før vi fortsætter gennem marker hen mod bjerget  Ingólfsfjall, et taffelbjerg opkaldt efter den første kolonist på Island,  Ingólfur Arnarson. En gammel vikingesti bringer os langs bjerget Reykjafall, hvor der er græssende får og heste om sommeren. På vejen tilbage til farmen får vi et glimrende vy over farmens omgivelser og landsbyen. Tilbage på farmen venter der friskbrygget kaffe med hjemmebagt kage.

Dag 3. De varme kilder

Dagens tur byder på spektakulære udsigter til illustration af den storslåedeislandske naturs mangfoldighed. Vi rider gennem lavamarker hen mod de grønne bakker, der omgiver vulkanen Hengill. Hestene fører os siden sikkert op ad smalle stier til dalen Reykjadalur. På vejen passerer vi det smukke vandfald Djúpagilsfoss og mange varme kilder. I Reykjadakur får du mulighed for at tage et dejligt afslappende bad i en varm bæk. På vejen gennem dalen nyder vi fantastiske udsigter til de omgivende bjerge, til landsbyen Hveragerði og landsbrugslandet helt ud til kysten. I godt vejr kan vi også se Vestmanna øerne. Vi fortsætter på fine ridestier gennem den farverige geotermiske Gufudalur dal med mange hot springs, et område, der blev væsentlig større efter jordskælvet i 2008. Siden tager vi ruten gennem en grøn skov og langs siderne af Reykjafall bjerget tilbage til farmen, hvor vi kan nyde friskbrygget kaffe og hjemmebagt kage.

Husk at medbringe badetøj og et håndklæde til dagens ridt!

Omkring kl 16.15 er der transfer tilbage til Reykjavik. Ankomst ca. kl. 17.30

Hent print-venlig PDF

Rejsedatoer 2020

Dato Pris
1. maj. -
30. sep.
3 dage
4.790 DKK
Vælg
1. okt. -
31. dec.
3 dage
4.730 DKK
Vælg

Rejsedatoer 2021

Dato Pris
1. jan. -
30. apr.
3 dage
4.730 DKK
Vælg
1. maj. -
30. sep.
3 dage
4.790 DKK
Vælg

OBS: Du kan frit vælge dato.
På næste trin kan du se, hvilke datoer der er mulige at booke, hvor længe og evt. hvilke programmer der kan vælges.

Hvad siger andre?

Snabba och bra mailsvar uppskattades väldigt mycket. Fina hästar, bra guide, de ansträngde sig för att det skulle bli bra ridturer. Alltigenom jättenöjd!
Helene E., 2018

Læs mere

Heste

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »