Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Islands kontraster
Vinterprogram

Se video

Islands kontraster - vinterprogram

15 september til 19 maj

Dag 1. Ankomst.

Efter ankomst til Keflavik Airport tager du lufthavnsbussen indtil Reykjavik. Her vil dine værter modtage dig mellem 17.30 og 18.00 og køre dig ud til farmen nær Hveragerdi. Du indkvarteres i hytte og vi spiser middag sammen og får information om de næste dages program fra guiderne. Turene er arrangeret så du hver dag kan nyde en varm frokost på hotellet. Det vil sige, at du får to halvdagsture hver dag.

Dag 2. Enge, bjerge og bløde flodbredder

Efter morgenmaden møder du din guide ved stalden. Du får det nødvendige rideudstyr (ride hjelm, varm overall eller regntøj) og en kort ride instruktion, inden du skal lære din hest at kende på nogle runder i paddocken. I dag rider vi 5-6 timer, og starter med turen Enge og Bjerge. Vi rider på bløde stier langs engene omkring gården, en får gode muligheder for at opleve Islandshestens særlige gangart "tölt". Vi følger derefter floden Gljúfura og fortsætter på en gammel rute mod Ingólfsfjall, der er opkaldt efter den første norske viking, der bosatte sig på Island i det 9. århundrede. Vi rider langs bjergene Reykjafjall med dejlig udsigt over landskabet mellem havet og de vulkanske bjerge, der omgiver landsbyen Hveragerdi, før vi vender tilbage til gården til dejligt varme lokaler og en let frokost. Efter frokost sadler vi vores heste igen til eftermiddagsturen, "Soft River Banks" og fortsætter med at ride gennem græsarealer, der nu følger floden Gljúfurá sydpå til naturskønne landskaber ved deltaet til den mægtige gletsjerflod Ölfusá. Vi stopper ved en gammel kirkegård med en fantastisk udsigt over floden, inden vi fortsætter videre ned til de bløde flodbredder og nyder en kort tur på sort lavasand. Dette område ligger tæt på et fuglreservat og kendt for mange arter våd- og havfugle. Når vejret tillader det, kan vi endda få et glimt af de berømte vulkaner Hekla og Eyjafjallajökull. Vi fortsætter gennem de græsklædte sletter før vi vender tilbage til gården, hvor kaffe og hjemmebagt kage venter.  Om aftenen har du mulighed for at tage et afslappende bad i hotellets hot tub, før der serveres middag på hotellet.

 

Dag 3. Heste, varme kilder og arv

I dag skal du opleve vi en bred vifte af scenerier og tilbringe 4-5 timer på hesteryg. Om morgenen rider vi turen "Horses and Hot Springs", der begynder op ad en bakke på fremragende ridestier langs siderne af bjerget Reykjafjall og gennem en grøn skov, et sjældent syn på Island. Vi passerer siden mange varme kilder i det imponerende farverige geotermiske område, der ligger lige over landsbyen Hveragerði, en lille by, også kendt som verdens "hot spring capital". Dette område voksede dramatisk under et jordskælv i 2008 og ændrer sig konstant. Stien fortsætter langs vulkanske bakker over landsbyen, som også er kendt for sin smukke beliggenhed mellem vulkanen Hengill og de brede sletter i det sydlige lavland. Vi har en flot udsigt over Varmá-floden, kaldet den "varme flod" som geotermisk vand strømmer igennem, og grønne dale med opstigende damp i det fjerne. Tilbage på gården nyder vi en let frokost, har lidt tid til hvile og mødes derefter i stalden igen til eftermiddagsturen, "The Heritage Tour". Vi krydser floden Varmá, der løber nær gården og fortsætter gennem et gammelt lavafelt, før vi rider gennem landbrugsjord, og passerer adskillige gårde, der giver os en ide om, hvordan landbruget har udviklet sig i de seneste årtier. Smukke ridestier langs bløde enge giver en god mulighed for at opleve mere "tölt" på vores sidste tur tilbage til gården. Efter ridningen serveres kaffe og hjemmebagt kage, inden du køres tilbage til Reykjavik. Ankomst omkring kl 17-17:30

Rejsedatoer 2020

Dato Pris
1. maj. -
30. sep.
3 dage
4.790 DKK
Vælg
1. okt. -
31. dec.
3 dage
4.730 DKK
Vælg

Rejsedatoer 2021

Dato Pris
1. jan. -
30. apr.
3 dage
4.730 DKK
Vælg
1. maj. -
30. sep.
3 dage
4.790 DKK
Vælg

OBS: Du kan frit vælge dato.
På næste trin kan du se, hvilke datoer der er mulige at booke, hvor længe og evt. hvilke programmer der kan vælges.

Hvad siger andre?

Snabba och bra mailsvar uppskattades väldigt mycket. Fina hästar, bra guide, de ansträngde sig för att det skulle bli bra ridturer. Alltigenom jättenöjd!
Helene E., 2018

Læs mere

Heste

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »