Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Top stutteri i Portugal
Instruktørerne

Om instruktørerne

Coralie Baldrey har undervist ryttere på alle niveauer gennem de seneste 10 år. I 2015 blev hun tilknyttet stutteriet og forestår nu undervisningen på stutteriets flotte anlæg og deltager i træningen af deres fine heste. Mange af de ryttere, hun har undervist gennem årene, vender tilbage til hende, for at fortsætte deres undervisning, da de finder hendes letforståelige stil og den høje kvalitet på hestene inciterende og fremmende for indlæringen. Coralie er uddannet fra den berømte Cadre Noir rideskole i Saumur i Frankrig,har selv redet for Kyra Kyrklund og Daniel Pinto og hun har en stærkt udviklet evne for at arbejde med samspillet mellem hest og rytter og dermed bringe de medfødte evner hos begge parter i spil. Hun evner at undervise ryttere på alle niveauer og stræber efter at hjælpe dig, til at blive en bedre rytter gennem en udvidet kommunikation med hesten

Joao er en ung instruktør, et naturtalent ud over det sædvanlige. Han underviser efter de samme principper som Coralie - at hjælpe rytteren til større kontrol, gennem bedre kommunikation med hesten og gennem fokus på dit sæde og din holdning under ridtet. Joao konkurrerer selv på højt niveau og har nyligt scoret 77,6 % og en anden plads i FEI 6 y.o. tests i Biarritz med Equador MVL, en af stutteriets top heste

Ridecentret:

Dette smukke gamle Lusitano stutteri blev startet for 25 år siden da ejeren, en succesfuld arkitekt, stod i en livskrise og var ved at sætte sit helbred over styr og gå ned med stress. Hans fornuftige læge sagde til ham, at han var nødt til at finde sig en hobby at koble af på – så han gik ud at købe sig en hest! Det var startskuddet til det, der i dag er vokset til et af Portugals fimeste Lusitano stutterier. Han holdt stadig fast i sin arkitektvirksomhed, men sørgede for at komme ud på landet og ride så ofte, som det nu var muligt. Dette er et rent familieforetagende, hvor alle deres 5 sønner med familier, deltager med hver deres ekspertise.

Det er først for nylig, at de har valgt at invitere offentligheden indenfor, så de også kan opleve og nyde dette hæderkronede stutteri samt det ecoreserve klassificerede landsted på ikke mindre end 240 ha, som ligger helt utroligt smukt i Alentejo, ca. 1 times kørsel fra Lissabon.

Det vil være muligt at ride dressur på virkelig fine Lusitano heste, de har adskillige gange vundet guldmedaljer bla. i kategorien ”Master of masters” en pris som enhver avler går og drømmer om at vinde, bare én gang i livet! Deres gode avlsresultater har givet dem heste, som er fuldt konkurrence dygtige imod nutidens øvrige højtpræmierede europæiske hesteracer.

Rejsedatoer 2021

Dato Pris
28. mar. -
3. jul.
7 dage
7.350 DKK
Vælg
4. jul. -
28. aug.
7 dage
6.550 DKK
Vælg
29. aug. -
30. okt.
7 dage
7.350 DKK
Vælg
31. okt. -
27. nov.
7 dage
6.550 DKK
Vælg
28. nov. -
18. dec.
7 dage
5.630 DKK
Vælg

OBS: Du kan frit vælge dato.
På næste trin kan du se, hvilke datoer der er mulige at booke, hvor længe og evt. hvilke programmer der kan vælges.

Hvad siger andre?

Great service in changing the plans due to COVID-19 from both Hippo Tours and from Monte Velho. Instructors were good at fulfilling special training requests. We would both love to come back.
Kristine

Læs mere

Heste

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »