Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Top stutteri i Portugal
Turfakta

Stutteri i Alentejo - turfakta 

Varighed:

En uge med 5 dages ridning, 6 nætter

Indkvartering:

I dobbeltværelse på resortet. Enkelt værelser mod merpris. Dog er der intet tillæg i standard værelse udenfor højsæsoner.
Du indkvarteres i et stort indbydende Standard værelse med bad og toilet.
Du kan også vælge Premium værelse, som er større, mere komfortabelt og lækkert indrettet.
Der er swimming pool, stor fælles dagligstue med udsigt, en stor og indbydende spisestue.
Se mere om værelserne længere nede på siden

Pension:

Helpension. Maden er portugisisk og international og veltillavet. Morgenmaden er en buffet med alt du behøver for at få en god starte på dagen. Frokosten er ofte en god, nærende salat og middagen er en velsmagende buffet. Kaffe og te om eftermiddagen og alle drikke til måltidet, inkl. en flaske hvid- eller rødvin, er inkluderet

Heste:

Lusitano heste af høj kvalitet. Der er heste til alle niveauer af ryttere. Der er 20+ heste og heraf benyttes ca. 10 i dressur. De er alle veltrænede og af forskelligfe temperamenter, så der vil også være en, der passer dig. Vi benytter fortrinsvis portugisiske sadler i turridningen og til dressur de mest moderne konkurrence sadler.

Rideerfaring:

Der gives kompetent undervisning til alle niveauer af ryttere, fra den helt uerfarne rytter til meget erfarne og dygtige dressur ryttere. Af hensyn til hestene er der en vægtgrænse på 90 kg.

Rideprogram

Der er 5 mulige programmer at vælge imellem:

Dressur:

Der tilbydes undervisning på alle niveauer, fra begynder til de højeste klasser ved dygtige instruktører, som selv konkurrerer på Grand Prix niveau.
Der findes et ridehus og en udendørs ridebane som opfylder olympiske mål 60x30 m.
I er max 2 ryttere pr. instruktør. På udendørsbanen er I max. 4 på banen af gangen.
Du kan vælge mellem

  • Regular med 1 lektion hver dag mandag til fredag a 1 time
  • Intensiv med 2 lektioner hver dag i 4 dage a' 1 time, 1 lektion fredag og turridning (1½ time ca) fredag eftermiddag
Turridning:

Guidede ture i mindre grupper af max. 6 ryttere. Rundt i den afvekslende natur omkring ridecentret.
Der er to muligheder

  • Light - du rider 1½ time mandag til fredag i den aldeles skønne natur omkring centret
  • Full - du rider to ture a 1½ time hver dag i fem dage
Mixed:
  • Du kan med fordel kombinere dressurlektioner og turridning med 1 lektion på dressurbanen og en 1½ times tur ud i naturen hver dag mandag til fredag. Oftest er dressurlektionerne om formiddagen og turridning om eftermiddagen, men det kan godt veksle afhængig af vejr, ønsker og belægning

Ikke-ryttere:

Er meget velkomne

Andre aktiviteter:

Der er cykler og kanoer til fri afbenyttelse. Swimmingpool ved terrassen er også til rådighed. Samt et utal af søer rundt på ejendommen, hvor det er muligt at bade.

Sæson:

Hele året

Ikke inkluderet i prisen:

Fly til Lissabon, transfer til gården, drikke uden for måltiderne, forsikring

Turkode:

PT 8903

Hent print-venlig PDF

Om indkvarteringen:

Bygningerne er utroligt velholdte, intet er overladt til tilfældighederne. Som alle øvrige huse i Alentejo er det hvidkalket (bestemt ved lov) med en smuk blå sokkel og fine bougainvillea, som lyser cyklamenrødt mod den hvide baggrund. Det hele oser af perfektionisme og stor kærlighed til stedet. Når man kører ind på gårdspladsen igennem porten føler man sig straks velkommen, det indtryk holder sig igennem hele opholdet hvor man til stadighed bliver imponeret over hvorledes de håndterer alt omkring hestene og ridningen med stor omsorg og akkuratesse.

Standard værelser:

Der er 2 standardværelser på omkring 20 kvm hver med eget bad og toilet i den gamle del af bygningen, som også huser fælles arealet med stor, hyggelig dagligstue og stor terrasse med pool. Standard værelserne er meget hyggelige og velindrettede med to store enkeltsenge. De blev tidligere brugt til familiens egne gæster og er tip-top i orden, som alt andet her.

Premium værelser:

3 (fra 2017 hele 7) premium værelser på hver 25 kvm i den nye tilbygning, tegnet af ejeren selv (hvem ellers). De er topmoderne og meget komfortable, udstyret med king size seng. Der er terasse og fremragende udsigt fra alle premium værelserne

Faciliteter:

Der er en stor, hyggelig dagligstue med gode siddemøbler og sofaer og lige udenfor en stor, delvis overdækket terrasse med pool. Her findes også en velassorteret lille butik med egnsproducerede produkter, hvor man kan handle gode ting at tage med hjem. Lige neden for den spektakulære terrasse med de store og meget flotte sten, går der ofte en flok søde grise og roder. De spiser agern fra de store mange korkege træer. Det var også en del af virksomheden, at leje arealet ud til en opdrætter af de specielle svin til at lave den berømte sorte skinke. Grisene bliver vejet ved ankomst. Så går de frit på de store arealer med korkeg på ejendommen og æder sig gode og fede, for siden at blive vejet ved afgangen. Der afregnes så efter hvor meget vægt de når at tage på.
Wifi gratis overalt (det rækker dog ikke hen til lejligheden). Nespresso maskine på alle værelser. iPod docking station. Multikanal TV. Alle premium værelser har en møbleret terrasse, som vender ud til det fantastiske landskab med vue over dammene. Værelserne og lejligheden er alle udstyret med air condition
Der er flere relax arealer rundt på ejendommen, med solsenge og parasoller, hvor man kan nyde livet.

Udflugter:

Kun ½ times kørsel fra stutteriet ligger den gamle og meget smukke by Évora som er på UNESCO's verdensarv liste. Évora er et bestemt et besøg værd, både for at se kultur med smukke bygninger, museer og kirker og for at shoppe lokale specialiteter og håndværk.

Hent print-venlig PDF

Rejsedatoer 2021

Dato Pris
28. mar. -
3. jul.
7 dage
7.350 DKK
Vælg
4. jul. -
28. aug.
7 dage
6.550 DKK
Vælg
29. aug. -
30. okt.
7 dage
7.350 DKK
Vælg
31. okt. -
27. nov.
7 dage
6.550 DKK
Vælg
28. nov. -
18. dec.
7 dage
5.630 DKK
Vælg

OBS: Du kan frit vælge dato.
På næste trin kan du se, hvilke datoer der er mulige at booke, hvor længe og evt. hvilke programmer der kan vælges.

Hvad siger andre?

Great service in changing the plans due to COVID-19 from both Hippo Tours and from Monte Velho. Instructors were good at fulfilling special training requests. We would both love to come back.
Kristine

Læs mere

Heste

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »