Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Black Mountain Explorer
Turfakta

Black Mountain Explorer - turfakta 

Varighed:

En lille uge med 5 dage i sadlen, 6 nætter. 
Det er muligt at forlænge turen hen over weekenden. Du rider så fredag og lørdag og tager af sted søndag efter morgenmaden, eller du kan holde fri fredag (frokost er på egen hånd), ride lørdag og søndag formiddag og tage afsted fra omkring kl. 16.

Indkvartering:

Du bor på farmen i pæne dobbeltværelse med eget bad og toilet og der er også nogle få enkeltværelser. Der er et enkeltværelsestillæg, men er du villig til at dele værelse med en af samme køn og en sådan findes, vil enkelttillægget bortfalde/blive refunderet. 

Pension:

Helpension. Torsdag aften har køkkenet fri og du skal derfor selv sørge for aftensmad. Der er mange gode pubs og restauranter i nærheden og værterne vejleder dig gerne i dit valg. Alkoholiske drikke er ikke inkluderet i prisen, men du er velkommen til selv at medbring vin og øl, som du kan nyde til maden. Dine drikkevarer under frokosterne på de lokale pubs står du selv for.

Ridning:

Vi rider engelsk ridning med engelske sadler og seletøj

Heste:

Der er 60+ Welsh Cobbs på centret af egen avl. De er veltrænede og har et godt temperament ligesom de er særdeles velegnede cross country heste

Rideerfaring:

Niveau 3 eller bedre. Du skal være komfortabel i de tre gangarter og du skal kunne klare lange dage i sadlen

Guides:

Turene ledes af en meget kompetent guide, der kender både heste og egn godt

Vægtgrænse:

Du må max veje 90 kg

Tøj og udstyr:

Ridehjelm (du kan evt. låne på centret), ridestøvler, ridebukser, handsker, regntøj, en varm trøje, jakke og et par bekvemme bukser. Adapter behøves til elapparater.

Ikke inkluderet i prisen:

Fly til London eller Birmingham, videre transport til ridecentret, middag torsdag, alkoholiske drikke og drikke på pubs undervejs, evt. entre til Royal Welsh Agricultural Show. Du er velkommen til at medtage din egen vin og øl.

Turkode:

GB 102-01

Hent print-venlig PDF


2022 datoer og priser er på vej, vi opdaterer løbende og vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@hippotours.dk eller telefon 36960894

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »