Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Black Mountain Explorer
Program

Program for Black Mountain Explorer

Fem dages gradvis mere udfordrende trail op i Black Mountains. Vi rider i et relativt uudforsket område af højtliggende hede, beliggende mellem de pittoreske dale Wye og Usk, og hjemsted for noget af det absolut bedste cross country ridning i hele Storbritannien.

Hver dag tager vi forskellige ruter og rider mellem 13 og 29 km per dag. Vi stopper for at spise frokost på landsby kroer, som vi møder på vores vej. Hen over ugen vil du opleve et bredt udsnit af forskelligt terræn og varieret tempo, og da vi vender tilbage til farmen hver aften har du endda muligheder for at prøve forskellige heste, hvis du vil.

Efter dagens ridt skal du nyde Maria's fremragende hjemme-kokkererede mad og efterfølgende kan du slappe af ved pejsen eller besøge den lokale pub. En af aftenerne skal du spise middag på en af de lokale kroer eller restauranter (ikke inkluderet i prisen). Abergavenny er med rette kommet på landkortet for sine gode madsteder og du kan få god rådgivning af dine værter til dit valg.

Du ankommer sidst på eftermiddagen lørdag og bliver introduceret til de andre deltagere og guiden over middagen. Hen over ugen vil ridtene blive gradvist længere, tempoet højere og ydfordringerne større. Fleksibilitet er nøgleordet og guiderne er opmærksomme på, at alt foregår sikkert og at det bliver en både behagelig og spændende oplevelse for dig. Efter en lille uge i Wales føler vi os sikre på, at du er en mere selvsikker og afslappet rytter, der er i god kontakt med din hest.

På trailen 20-26 juli er der indlagt besøg på Royal Welsh Agricultural Show. En af dagene rider vi om morgenen og besøger showet om eftermiddagen i Builth Wells. Det er angiveligt det største dyrskue i Europa med masser af rideaktiviteter og opvisninger. Entreen er omkring 28£, som betales ved indgangen (indgår ikke i prisen).

Det  er muligt at forlænge turen hen over weekenden. Du rider så fredag og lørdag og tager af sted søndag efter morgenmaden, eller du kan holde fri fredag, ride lørdag og søndag formiddag og tage afsted fra omkring kl 16.

Hent print-venlig PDF


2022 datoer og priser er på vej, vi opdaterer løbende og vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@hippotours.dk eller telefon 36960894

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »