Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Pancho Fiero
Program

Pancho Fiero - program

B = Breakfast (morgenmad); L = Lunch (frokost); D = Dinner (middag)

Dag 1. Ankomst 

Mødepunktet for turen er i Cusco. Du vil blive hentet kl. 09.00 fra dit hotel. Fra Cusco er der en køretur på 1 time og 15 minutter til din indkvartering i den hellige dal, Sacred Valley.
De næste 6 nætter vil du bo på komfortable indkvarteringer i hjertet af Inkaernes hellige dal, Sacred Valley; kun en kort køretur fra staldene. Så snart du har pakket ud og er blevet frisket op, vil du blive hentet og kørt ud til ranchen. I dag vil du få muligheden for at blive bekendt med de smukke peruvianske Paso heste og det traditionelle peruvianske ride udstyr.
Nyd en lækker barbecue frokost på ranchen, noget god vin og selvfølgelig Maria’s berømte Pisco Sours. Om eftermiddagen vil der være en demonstration af den klassiske peruvianske ridekunst (samarbejde mellem hest og rytter) fulgt af en introducerende peruviansk ride time, hvor vi vil vurdere dine ride færdigheder. Herefter vil vi finde den hest, der matcher dine ride evner, præference, personlighed og vægtklasse. Alle heste er fremme på biddet, særdeles veltrænede og behagelige at ride.
Aftensmad vil blive serveret på ranchen eller på en lokal restaurant. Overnatning vil være på Hotel Sonesta Posada del Inca i den hellige dal, Sacred Valley. 

Inkluderet: Kørsel lufthavn - hotel, overnatning på Hotel Sonesta Posada i delt dobbeltværelse. F, A

Dag 2. 

Efter god morgenmad på dit hotel, vil du blive ført til ranchen og turen vil begynde. Via en bro vil du krydse Urubamba floden, passere Pichingote – en gammel Andeansk landsby bygget langs floden og herefter ride videre til Salinas op gennem et snævert spor, hvor du vil se saltpander tilbage fra Inka tiden, som stadig anvendes af de lokale til at udvinde salt fra de omkringliggende bjergkilder. Saltpanderne består af en serie af platforme, hvor det salte vand bliver kanaliseret gennem et imponerende vandingssystem, der ender med at vandet fordamper under solens varme.
I dag er det muligt at stige de næsten 850 m på hesteryg for at nå op til det Andeanske Altiplano. Denne stigning tager omkring 2 timer i meget roligt tempo, da luften efterhånden bliver tyndere og det er ikke kun hestene, der bliver påvirket. Ved 3.550 m (mere end 11.400 ft.) vil du være omgivet af et imponerende syn og de snedækkede bjerge i Chicon, Veronica og Pitusuray.
Turen fortsætter til Maras, en typisk Andeansk landsby med en smuk 400 år gammel kolonial kirke, hvor en picnic frokost venter i nærheden. Maras kirke er bygget efter Erobringen og er en af de 10 ældste kirker i Syd Amerika.
Efter Maras byder turen på et besøg i Cheqoq’s ruiner. Her har Inkaerne konstrueret fascinerende kølige opbevaringsområder (før-spanske køleskabe) for at opbevare regionens landbrugsprodukter. Kølingen af produkterne blev opnået ved at anvende et system af vind tunneller, så vinden blev cirkuleret, samt et netværk af vand kanaler, der blev anvendt til at cirkulere det kølige vand fra de nærtliggende bjergkilder.
Vi fortsætter med at ride til ca. 16:30. Hestene bliver overladt til hestepasserne og du vil blive eskorteret tilbage til dit hotel.
Efter et hvil og et varmt bad, vil vi invitere dig til at nyde aftensmad på en af Urubamba’s lokale restauranter eller på ranchen. Overnatning på Hotel Soneste Posada del Inca i den hellige dal, Sacred Valley.

Ridetid: ca. 4 timer. Højde: 2.800 – 3.550 m (9.190 – 11.650 ft)
M, F, A

Dag 3

Efter en god nats søvn, vil du blive hentet kl. 09.15 og transporteret tilbage til folden, hvor vi efterlod hestene. I dag er en dag, hvor vi følger primitive stier på tværs af Altiplano for at nyde spektakulært landskab og langs ruten vil vi se snedækkede bjerge, vilde blomster og smukke bjergsøer. Vi vil møde smilende Quechua børn sammen med deres flokke af får eller kvæg og se Campesinos pløje deres marker på traditionel vis; okser spændt for en træplov. Du vil måske endda blive tilbudt at dele en Chicha (en traditionel majs drik) med dem. Kort før ankomst til Chinchero nyder vi en lækker picnic frokost og vores support team venter os. På en klar dag er udsigten fra Chinchero langtrækkende; mod vest og nordvest strækker sig en rullende Altiplano, omkranset i det fjerne af de dramatiske snedækkede toppe fra Cordilleras Vilcabamba og Urubamba.
Efter froskost rider vi til søen Piuray. Herfra fortsætter vi nordpå i retningen af Cusco. I en lille landsby vil vi møde en lokal familie, som viser deres gæstfrihed. Vi vil efterlade vores heste og vores hestepassere her de næste 2 nætter. Hvis tiden tillader det, vil vi lave en kort bil udflugt til Chinchero for at besøge tekstil værksteder og se en demonstration af gamle metoder til at spinde, farve og væve uld. De smukke produkter bliver stadig lavet på samme vis, som de ville være lavet af Inkaerne. Medbring penge, så du kan købe souvenirs (men du skal naturligvis ikke føle dig forpligtet til at købe noget).
Med bil bliver du kørt tilbage til dit hotel. Aftensmaden finder sted på en lokal restaurant eller på ranchen. Overnatning på Hotel Sonesta Posada del Inca i den hellige dal, Sacred Valley. 

Ride tid: ca. 4,5 timer. Højde: 3.550 – 3.700 m (11.650 – 12.140 ft).
M. F. A.

Dag 4

Du vil blive hentet efter morgenmaden og transporteret tilbage til Piuray søen. Herfra rider vi på kryds og tværs gennem det hårde Andeanske landskab, vi vil passere fjerne Quechua samfund, hyrde hytter og små gårde kaldet ”Chacras”. I dag byder vi på en af de smukkeste dage på hesteryg.
Landskabet i dag er så betagende, at man mister pusten (ret bogstaveligt), med imponerende udsigt over de mange snedækkede bjerge og Altiplanoet. Vi vil sædvanligvis se græssende flokke af lamaer og alpakaer. Vi vil medbringe en simpel frokost (sandwiches), fordi vores firhjulstrækker ikke har adgang. Somme tider vil vi være nødt til at ride ad ikke eksisterende bjergstier, hvilket betyder, at vi er nødt til at improvisere for at finde den bedste vej fra den ene side af et bjerg til den anden side. Du vil blive imponeret af vores heste og hvordan de er i stand til at håndtere det svære terræn og klipper. På et tidspunkt vil vi nå en højderyg på 4.350 m (14.275 ft.) og se den lille, overfladiske sø Quellacocha; det højeste punkt på hele turen. Vi vil gøre holdt ved søen for at spise vores medbragte frokost.
Vi stiger ned fra den høje sti rundt om søens nordlige ende og stiger mod øst til en lille og fjern bjerglandsby, landsbyen Qencco. Beboerne, der lever i denne højde, er venlige, hårdtarbejdende bønder, som hovedsageligt dyrker kartofler. Vi slutter dagen ved søen Q’oricocha, hvor hestene vil blive. Fra Q’oricocha søen vil du blive transporteret i vores firhjulstrækker til lavere højder via spektakulære bjerg veje. Når vi er nået de lavere højder, vil vores bil bringe dig til Hotel Sonesta Posada del Inca i den hellige dal, Sacred Valley.
Aftensmad på en lokal restaurant eller på ranchen.

Ride tid: ca. 5 til 6 timer. Højde: 3.700 – 4.350 m (12.140 – 14.270 ft.)
 M, F, A

Dag 5

En tidlig start i dag (sædvanligvis afhentning kl. 06.00!), hvor du tager toget fra Urubamba til ruinerne af Machu Picchu. Oplevelsen ved at besøge Machu Picchu er ikke begrænset til ruinerne; togrejsen er en af de mest spektakulære i hele verden. Vistadome toget bringer dig til Machu Picchu en time før det normale turist tog ankommer fra Cusco. Siden opdagelsen af Hiram Bingham i 1911, har Machu Picchu fanget den moderne verdens hjerter og sjæle.
Om eftermiddagen tager vi toget tilbage til Qllantaytambo, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen. Fra Qllantaytambo vil en privat bil køre dig tilbage til aftensmad på ranchen og herefter til Hotel Sonesta Posada del Inca i Yucay.

M, A

Dag 6

Efter morgenmaden fortsætter ekspeditionen på hesteryg. Turen i dag vil passere gamle Inka stier og gå gennem åbent land med vidunderlige udsigter, der betyder endnu en mindeværdig ridedag i Andes bjergene. Du vil blive hentet fra dit hotel og bragt til hestene – ventende, hvor du efterlod dem ved Q’oricocha søen. Afhentning kl. 09:30 (besøget til Machu Picchu i går var temmelig intensiv, så i dag vil vi ikke starte for tidligt, så du vil få mulighed for at være veludhvilet). Igen er bilturen til søen usædvanlig smuk. Omkring 10:45 er vi atter på hesteryg. Vi stiger ned fra Altiplano på vores heste ind i dalen Umaspampa på en zigzagsti i omkring 2 timer. Under nedstigningen skal du lede din hest en kort tid (omkring15 minutter) for at krydse noget stenrigt terræn.
Dagen i dag byder på endnu en fantastisk udsigt og du vil nyde masser af pauser med mulighed for at gå på fotojagt. Fra landsbyen Umaspampa rider vi til landsbyerne Cuper Alto og Cuper Bajo, hvor vi ankommer i løbet af eftermiddagen til en gammel, forladt kirke nær Chinchero, her mødes vi med vores support team til frokost.
Efter frokosten rider vi til landsbyen Rachhi, hvor hestene overlades til vores hestepassere natten over. Herefter går turen i bil tilbage til hotellet i den hellige dal.
Aftensmad på en lokal restaurant eller på ranchen. Overnatning på det komfortable Hotel Posada del Inca i Yucay. 

Ride tid: ca. 5-6 timer. Højde: 4.350 – 3-800 m (14.270 – 12.470 ft.).
M, F, A

Dag 7

Efter nærende morgenmad på dit hotel, vil du blive afhentet og bragt tilbage til landsbyen Racchi, hvor hestene vil vente på dig. Meget af turen i dag foregår ad stier, som er en del af det store Inka Imperiums netværk af veje – Capac Nan. Inkaernes netværk af veje var en af de største ingeniørbedrifter, der nogensinde er iværksat i den Nye Verden, kun konkurrerende mod det Romanske vejsystem i den Gamle Verden. Det 30.000 km store netværk knyttede Cusco, Inkaernes hovedstad, til imperiets fjerntliggende områder. Vejsystemet nåede næsten alle de Andeanske territorier inklusive Peru, Bolivia, Ecuador, Argentina og Chile.
I dag følger du en sti med god udsigt over dalen, Urquillos Valley, hvor du endnu en gang vil ankomme til landsbyen Maras. Fra Maras fortsættes turen og vi vil passere en dyb slugt og opdyrket land, indtil du ankommer til dagens frokost plet. Her vil Maria vente på os med en lækker frokost og kolde drikke. Efter frokost fortsætter vi turen og nedstigningen til den hellige dal, Sacred Valley, hvor vi vil ankomme tilbage på ranchen og turens slutdestination omkring 16:00. Et godt tidspunkt at fejre din tilbagekomst med en traditionel Pisco Sour.
Omkring 16:30 vil vores bil transportere dig tilbage til Cusco (eller en hvilken som helst andet sted i den hellige dal, Sacred Valley). Der er en køretur på 1 time og 15 minutter tilbage til Cusco.

Ride tid: ca. 3 til 3,5 timer. Højde: 3.800 – 2.800 m (12.470 – 9.190 ft.)
M, F

Valgfri ekstra overnatning på Hotel Sonesta Posada del Inca, Yucay. Vi kan arranger dit hotelophold i den hellige dal, Sacred Valley denne aften. Transport tilbage til Cusco (eller en hvilken som helst andet sted i den hellige dal, Sacred Valley) den efterfølgende morgen efter morgenmad. Ekstra udgifter oplyses ved forespørgsel.

Obs.: Vi gør vort bedste for at følge den beskrevne dagsplan. Men der kan forekomme små variationer på grund af uforudsete omstændigheder ligesom vejr og ufremkommelighed kan påvirke ruten. Skulle dette mod forventning ske beder vi om din forståelse og fleksibilitet. Dette er en aktivitets og eventyragtig ferie. 

Hent print-venlig PDF


2022 datoer og priser er på vej, vi opdaterer løbende og vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@hippotours.dk eller telefon 36960894

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »