Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Pancho Fiero
Turfakta

Inkaernes Hellige Dal - turfakta 

Turens varighed:

7 dage med 5 dage af varierende længde i sadlen, 6 nætter. Der er indlagt en dag til besøg på Machu Picchu.

Indkvartering:

Du indkvarteres i komfortable dobbeltværelser på Hotel Sonesta Posada del Inca, Plaza Manco II de Yucay 123 Urubamba, Cusco. Hotel Sonesta Posada del Inca i Yucay er kun 5 miles fra staldene, har komfortable opvarmede værelser med egne badeværelser og masser af lokal kolorit. Sonesta Yucay Posada er et tidligere kloster fra det 18. århundrede i kolonistil og er omgivet af smukke haver. Hotellet er som en lille landsby med pladser, haver og et lille kapel. Værelserne, med flisegulve, trælofter og håndskårne hovedgavle, har balkoner, der har udsigt ud over haverne eller de terrasserede bjergskråninger.

Pension:

Måltider som beskrevet  i dagsprogrammet. Vand, juice, te og kaffe er inkluderet i prisen, alkohol er ikke inkluderet (men kan købes). Du bydes på måltider, der repræsenterer velsmagende regionale retter. Retterne er lavet af friske grøntsager, mejeriprodukter og frisk ørred. Vegetariske eller andre kostbehov kan opfyldes i et vist omfang. Giv venligst besked ved booking.

Ridningen:

Vi rider peruviansk Paso ridning. På grund af de store højder og det knudrede, klippefyldte terræn, er det ikke en hurtig tur. Hestene bliver bedt om at arbejde på højder mellem 2.800m og 4.350m, og vi bør huske på, at med højden og reduceret ilt gør dette deres arbejde med at bære os meget vanskeligere!! På denne tur vil du opleve den fabelagtige gangart 'paso llano', hvor terrænet tillader det.

Heste:

Hestene er lokalt opdrættede peruvianske Pasos. Denne race går tilbage til Perus kolonitid og nedstammer fra spanske Andalusiere. Peruviansk Paso heste er avlet for deres yndefuldhed, deres gode sind og intelligens og er et symbol på deres historiske og ædle fortid. Disse heste kan lide at gå i pasgang, bevæge for- og bagben i samme side på samme tid, i modsætning til andre hesteracer, der typisk bevæger benene diagonalt på samme tid. Under turen vil du opleve at ride på din hest i den glidende Paso Llano gang (4-takts lateral gang i et tempo mellem  8 og 10 km per time). Hestene er velplejede, stærke og af godt temperament. Det anvendte seletøj er meget traditionelt og demonstrerer raffineret peruviansk håndværk. Hårdtræs hex stigbøjler og guarnicion, eller halestykke, er unikke elementer af det peruvianske seletøj. Sadlen har et relativt dybt sæde.

Rideerfaring:

min 3. For at deltage i denne tur skal du være en forholdsvis erfaren rytter, niveau 3 eller bedre. Du skal være komfortabel, sikker og i kontrol på en velskolet hest i alle gangarter og være vant til at ride i åbent landskab, over varieret terræn. Du skal være i rimelig god fysisk form.

Vægtkrav (vigtigt):

For at sikre vore hestes velfærd er der en streng ryttervægtgrænse på 85 kg (rideklar). Der er vægte i stalden og rytteren kan vejes før vi begynder ridningen. Ryttere, der overskrider vores vægtgrænse, kan udelukkes fra turen og der tilbagebetales ingen refusion.

Gruppe og guide:

Vi er min. 4 og max 10 ryttere med meget kompetent og vidende rideguide, der taler flydende engelsk. Alder: min. 16 år.
Turen kan laves for grupper helt ned til 2 personer mod et "small group supplement". Ekstraprisen er omkring 1100 kr per person, afhængigaf dollarkursen. Ring og spørg om mulighederne for at lave netop jeres drømmerejse.

Bagage:

Der er saddeltasker, som du kan lægge dine daglige fornødenheder i. Bagagen transporteres med bil mellem de forskellige overnatningssteder.

Tøj og udstyr:

Du rider i højder mellem 2.800 og 4.350 meter og letvægts, varmt tøj, der bæres i lag, kan stærkt anbefales. Middagene er uformelle; der er ikke behov for at medbringe specielt tøj. 2 par komfortable ridebukser, langærmede bomulds skjorter, tykke sokker, vindtæt fleece trøje eller varm jakke til kølige aftener, ridestøvler eller ride/vandresko med grov gummisål, half (leggings) eller full chaps, ridehandsker, regntøj (du får udleveret en ulden, vandtæt poncho i tilfælde af regn, men det er en god ide at have vandtæt lag inden under, bare for alle tilfælles skyld),  varmt "casual wear" - lange bukser, langærmet trøje (som beskytter mod myg) og sko til aften hyggen, gode solbriller (vigtigt), solcreme (min. faktor 30) og læbebalsam, myggemiddel, vandflaske, toiletsager og et lille rejseapotek med plastre, smertestillende medicin og antihistaminer, samt din evt. normale medicin.  Hat og ridehjelm - hatten er virkelig vigtig, så hvis du medbringer egen ridehjelm, vil vi anbefale at du stadig medbringer en hat som evt. kan gå udenpå hjelmen eller en hjelmskygge i stil med denne fra DaBrim (www.dabrim.com) Den største fare ved at ride i højderne er solskoldning, højdesyge og dehydrering.

Vejret:

I de måneder, hvor turene gennemføres (april-oktober (begge inkl.) hvilket er deres vinter), vil du normalt opleve godt vejr. Dagtemperaturerne kan godt blive temmelig varme, men om natten kan temperaturen falde betydeligt. De gennemsnitlige dagtemperaturer er i midten af tyverne, grader Celcius. Hvis vejret er overskyet og blæsende (normalt om eftermiddagen) kan det blive lidt køligere, men ikke meget koldt om dagen. Turene gennemføres også i den tørre årstid, hvor regnfaldet er minimalt, men forekommer dog.

Minimum deltager antal:

Der skal være min 2 tilmeldte i alt, før turen endelig bekræftes.

Ikke inkluderet i prisen:

Fly til destinationen (Peru,Cusco via Lima), måltider på ankomstdagen, middag dag 6, måltider i Cusco dag 7 og frokost i Machu Picchu dag 4, alkoholiske drikke og læskedrikke, optionelle aktiviteter ud over de programsatte, drikkepenge til lokale guider, obligatorisk rejseforsikring. Der er et enkelttillæg, hvis du rejser alene og vi ikke kan finde en person af samme køn, du kan dele værelse med. Ønsker du specifikt enkeltværelse er der naturligvis et tillæg. Er gruppen mindre end 4 personer tilkommer et #small Group Supplement" på omkring 1100 kr. per person

Turkode:

PE 129-02

Hent print-venlig PDF


2022 datoer og priser er på vej, vi opdaterer løbende og vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@hippotours.dk eller telefon 36960894

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »