Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie
Pancho Fiero
Rejsefakta

Inkaernes Hellige Dal - rejsefakta 

Transport:

Fly til Cusco via Lima. Fra København kan turen gøres med to stop og koster omkring 8.500 kr t/r (2018 pris) Ankomst fleksibelt. 

Transfer:

Du samles op i Cusco Airport af dine værter og køres til første overnatningsted på hotel Sonesta Posada ca. 1 time og 15 min. i bil . Check in fra kl. 11. Retur: transfer omkring kl. 16:30 tilbage til Cusco lufthavn eller et andet sted i Cusco. Køretiden er 1 time og 15 minutter. 

Pas og visum:

Borgerne fra EU lande skal blot have et gyldigt pas for at komme ind i Peru. Du skal sikre, at dit pas har mindst 6 måneder tilbage til udløb efter datoen du ankommer til Peru. Ved ankomsten får du et turistkort, som du skal udfylde i to eksemplarer. I immigrationskontoret får du normalt bevilget et ophold på 90 dage i Peru; både dit pas og turistkortet bliver stemplet, og du vil få en kopi af turistkortet, som skal opbevares og leveres tilbage ved din udrejse fra landet. Tag et billede med din telefon eller kamera af kortet. Mister du kortet vil det medføre masser af besvær at erstatte det, så lad være med det!
Det er en god ide at have taget kopi af dit pas (identifikationssiderne) og dine rejsepapirer, som du opbevarer adskilt fra dit pas. Hav det gerne såvel på papir, som på et USB stik. 

Sprog:

Der tales spansk i Peru. Guiden Eduard taler glimrende engelsk

Valuta:

Den lokale valuta er nuevo sol, som findes i både mønter og sedler.  Vær opmærksom på, at mange af sedlerne og mønterne ligner hinanden. Den bedste valuta at medbringe er amerikanske dollars, der kan veksles til sol overalt. MasterCard, Visa, Diners og American Express kan bruges som betalingskort på de fleste store hoteller og i visse butikker. MasterCard og Visa kan bruges som hævekort til kontanter i de fleste større byers hæveautomater, som kun udbetaler sol.

Vaccination:

Det er en god ide at sikre, at dine hepatitis, stivkrampe og difteri vaccinationer stadig er virksomme (mindre end 10 år gamle). Der er ikke andre anbefalede vaccinationer til denne tur.
Skal du andre steder i Peru før eller efter turen kan det være, at du skal medbringe Malariatabletter, da der visse steder i Peru er forekomst af Malaria. Der kan måske også være behov for gul feber vaccination.
Anbefalingerne kan ændre sig og du tilrådes til at konsultere Statens Seruminstitut

Sundhed:

Højlandet i Peru er en sikker region med hensyn til din sundhed. Mad og drikke er af samme standard som herhjemme og man oplever normalt ikke maveproblemer på grund af maden, hvis man tager de normale forholdsregler. 

Mobiltelefon og internet:

Den internationale landekode for Peru er + 51. Det er som oftest dyrt at ringe hjem fra Peru, check med dit mobilteleselskab om dækning og priser for opkald fra Peru. 
Der er Wi-Fi på de to hoteller.

Elektricitet:

Peru har ligesom Danmark 220 volt. Normalt er det flade stik, men til tider kan der være forskellige typer. Det er derfor tilrådeligt at medbringe et adaptersæt med mange valgmuligheder.

Rejseforsikring:

Vi anbefaler, at du tegner afbestillingsforsikring, der også beskytter dig i tilfælde af sygdom og uheld, der medfører du ikke kan ride.
Derudover skal du have en rejseforsikring, der dækker sygdom, ulykke og hjemtransport.

Turkode:

PE 129-02


2022 datoer og priser er på vej, vi opdaterer løbende og vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@hippotours.dk eller telefon 36960894

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »