Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie i Armenien

Find din riderejse


Fundne riderejser

 

Armenien

Sortering: Land | Pris

Rideferie i Kaukasus
Asien, Armenien

Vores rideferie i Armenien består af stjerneture ud fra ridecentret, der er baseret i et hyggeligt og komfortabelt resort, beliggende i den nordlige del af landet, i Kaukasus-bjergene. For at komme dertil fra Jerevan kører vi langs søen Sevan, en meget stor sø, et ægte indre hav.

Tur kode:
ARM 130-01

Rejsetema:
Turridning

Rideerfaring:
3

8 dage: Fra 9.570 DKK

Trail i Kaukasus
Asien, Armenien

Armenien er på størrelse med Jylland og huser omkring 3 mio mennesker. Landet skjuler sine smukke landskaber i hjertet af Kaukasus bjergene. Efter 7 årtier som del af USSR har landet genvundet sin uafhængighed og afslører sine skatte. Et land, som man som rytter får rigtig meget ud af at besøge.

Tur kode:
ARM 130-02

Rejsetema:
Trail

Rideerfaring:
3

8 dage: Fra 10.910 DKK

Armenien med Hippo Tours

Armenien cirka er på størrelse med Jylland og huser ca 3 mio. indbyggere.

Armenien (armensk: Հայաստան, tr. Hayastan, Hayq), officielt Republikken Armenien (armensk: Հայաստանի Հանրապետություն, tr. Hayastani Hanrapetut’yun) er et bjergrigt land, der grænser op til Georgien i nord, Aserbajdsjan i øst, Iran og en eksklave tilhørende Aserbajdsjan i syd og Tyrkiet mod vest. Landet ligger i Kaukasus i det østligste Europa. Armenien deltager aktivt i SNG-samarbejdet og er medlem bl.a. af FN, Europarådet, WTO og OSCE. Landet har i århundreder været korsvejen mellem øst og vest. Fra Wikipedia

Store dele af Armenien ligger i højder mellem 1.000 og 2.500 m over havet (m.o.h.). Halvdelen af landet ligger højere end 2.000 m.o.h., og kun en tredjedel ligger lavere end 650 m.o.h. Det bjergrige landskab og højdeforskellene skaber et meget varieret klima.

Armeniens klima er markant kontinentalt: Somrene er tørre og solrige, og de varer fra juni til september. Temperaturen svinger mellem 22 og 36°C, men den lave luftfugtighed mildner virkningen af de høje temperaturer. Aftenbrisen, der blæser ned fra bjergene, giver en forfriskende og afkølende virkning. Foråret er kortvarigt, mens efteråret er langt og kendte for det skinnende og farverige løv på træer og buske

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »

Tilbage til søgning