Hippo Tours CSS Sprite

Forsikringer på riderejsen

Forsikringer

Vore ture er tilrettelagt med størst mulig hensyntagen til sikkerheden. Men det er en aktiv ferie og der vil altid være et beskedent risikomoment. Det vil derfor altid være en god idé at have sin forsikring i orden, hvis uheldet mod forventning skulle være ude.

Afbestillingsforsikring:

Det er ærgerligt at måtte aflyse en rejse, du har glædet dig til på grund af sygdom hos dig eller dine nærmeste, eller på grund af en skade, der gør at du ikke kan ride.

Derfor anbefaler vi, at du tegner en afbestillingsforsikring.

Den kan ikke spare dig for ærgrelsen over ikke at komme af sted på ferien, men den sikrer, at skulle uheldet være ude, får du dine penge igen. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring (dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA, Norge) hvor en afbestillingsforsikring koster 6 % af rejsens pris og skal bestilles sammen med rejsen.

Du kan læse betingelser og tegne din afbestillingsforsikringforsikring her, medmindre du allerede har bestilt den i bookingforløbet.

Rejseforsikring:

Dit gule sundhedskort dækker ikke længere som rejsesygesikring uden for Danmark, Færøerne og Grønland. Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island, Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal du i stedet bruge det blå EU-sygesikringskort.

Du er som rejsende generelt selv ansvarlig for at afholde omkostninger ved sygdom, hospitalsindlæggelse m.v. undervejs - medmindre arrangøren kan gøres ansvarlig herfor.

Det blå EU-sygesikringskort giver dig ret til samme behandling, som borgerne i det land, du rejser i. Vær opmærksom på, at du er dækket forskelligt afhængigt af, hvor du rejser hen. Hvis du helt vil undgå egenbetaling, bør du tegne en rejseforsikring.

Rejser du uden for EU skal du sikre dig med en privat rejseforsikring, og det vil også være en rigtig god ide at sikre sig inden for EU, så du ikke risikerer en stor regning eller et stort udlæg, hvis uheldet skulle være ude og så du er sikret hjemtransport.

Vær opmærksom på følgende om det blå sygesikringskort:

• I mange turistområder findes der slet ikke offentlige behandlingssteder, og privathospitalerne afviser det blå kort. Du vil selv skulle transportere dig til nærmeste offentlige hospital med det blå kort.

• Standarden på offentlige sygehuse kan være meget anderledes end danske forhold, fx i forhold til pleje, mad og service. I nogle lande fraråder Gouda endda at man benytter sig af de offentlige hospitaler.

• I nogle lande vil der være en egenbetaling.

• Der er ingen mulighed for at benytte en dansk alarmcentral med dansk lægehjælp.

Rejser du med det blå kort som eneste forsikring, skal du også være opmærksom på, at eventuel hjemtransport til Danmark er for egen regning.

Du bør derfor tjekke, om du har tilstrækkelig dækning i dine eksisterende forsikringer eller om du skal tegne en ny rejseforsikring, der som minimum supplerer det blå kort.

Med en rejseforsikring fra  Gouda Rejseforsikring er du 100% dækket, så du og din familie kan få behandling uanset hvor du er, til en ordentlig standard, uden egenbetaling eller selvrisiko og hjælp på dansk.

Du kan læse betingelser og tegne din rejseforsikring her

Da ridning er en risikosport er det en betingelse for at rejse med Hippo Tours til lande, hvor det blå EU-sygesikringskort ikke dækker, at du har en dækkende rejseforsikring.
Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring og du kan bestille din rejseforsikring gennem os. Vi får provision på salget af rejseforsikringer.

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver syg eller kommer til skade under rejsen?

Bliver du syg eller kommer til skade, skal du kontakte din rejseforsikring. De har en 24 timers nødtelefon, hvor du altid kan få hjælp.
Du kan også altid kontakte os, hvis du mangler råd og vejledning.

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »