Hippo Tours CSS Sprite

Pas og visum på riderejsen

Pas og visum

Pas

Du skal som hovedregel have gyldigt pas med dig.  For indrejse i de fleste lande skal alle rejsende have maskinlæsbart pas. Alle pas, der er udstedt i Danmark efter 1. marts 1997, er af denne type. De fleste lande kræver at børn rejser med eget pas. Vi anbefaler derfor, at børn altid rejser med eget pas. For indrejse i de fleste lande kræves, at passet skal være gyldigt i min. seks måneder efter hjemkomst til Danmark. Det er desuden vigtigt, at der er blanke sider i passet.

Visum

Du er selv ansvarlig for at søge visum og skal selv betale omkostningerne ved at få udstedt et visum.

Sikkerhed på destinationen

Vi følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Se rejsevejledninger på www.um.dk. Skulle der opstå problemer på et af vore rejsemål, som foranlediger udenrigsministeriet at fraråde rejse til den pågældende destination, vil du få tilbudt en anden rejse eller at få pengene retur. Din sikkerhed er det vigtigste. 

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Läs mer »

Syv gode grunde

Vi er selv erfarne ryttere og vi har besøgt langt de fleste af vore partnere og redet mange af turene. Det giver et rigtigt godt grundlag for at vejlede dig på kvalificeret vis, så du får netop den rideoplevelse, du gerne vil have 

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »