Hippo Tours CSS Sprite

Rideferie med Hippo Tours
Om os

Om os

Vi er et familieejet rejsebureau og vi har valgt helt at koncentrere os om riderejser til ride- og rejselystne mennesker i Danmark, Sverige, Finland og Norge. Vi er et internet bureau, dels fordi vi har kunder over hele Skandinavien og dels for at holde omkostninger til lokaler, tryksager, kataloger o.lign. nede, så vi kan tilbyde vore kunder de bedste rejser til attraktive priser.

Vi er i branchen af lyst. Vi nyder selv at rejse verden rundt og få oplevelser på hesteryg. At komme derud, hvor man sjældent kommer som turist, at opleve naturen og dyrelivet på en helt anden måde, at få rørt sig, at bruge sine sanser på en anden måde, at opleve suset ved en rigtig god lang galop på en strand eller over en eng, at nyde samspillet mellem hest og rytter, at opleve fællesskabet og hyggen ved samvær med mennesker med samme passion. Det er simpelthen ikke til at lade være....

Vi kender vores partnere rundt omkring i verden og har været de fleste steder. De er alle valgt med omhu, hvor hestepleje, sikkerhed, kundeoplevelser og gæstfrihed er nøgleord. Vi har ikke redet alle vores ture, det lader sig desværre ikke gøre, når vi ikke er flere - men vi har redet mange og vi har gode kunder, som vi kender godt, som har redet mange af de ture, vi ikke selv har prøvet. Vi kender derfor vores ture og ved, hvad der kræves af rytteren for at få en god og sikker oplevelse - og vi bruger ofte god tid sammen med kunden for at finde den helt rigtige tur. Vi har langt overvejende tilfredse og meget tilfredse kunder og det giver os faglig stolthed og er utvivlsomt den bedste reklame for vores ydelser.

Det er ofte muligt at finde vore partnere på nettet og du fristes måske til at booke direkte. Lad være - ikke for at gavne os, men for din egen skyld. Vi har samme priser som vore partnere (finder du mod forventning en lavere pris matcher vi den), så der er ikke noget sparet. Vi er sikre på, at vi yder mere og bedre service for pengene - ikke fordi partnerne ikke vil og kan, men fordi de koncentrerer sig om det, de er bedst til - at lave og guide gode rideture og følgelig ofte er væk fra kontoret. Vi koncentrerer os om at vejlede, finde den rigtige tur, bestille den og sende vore kunder af sted på tur og det er altid muligt at komme i kontakt med os. Og så er du naturligvis beskyttet efter Pakkerejseloven og via vores medlemskab af Rejsegarantifonden.

Vi er dansk ejet, bor i Fredensborg. Vi har i mange år boet i Sverige lidt syd for Kullen og mestrer derfor også svensk og har mange svenske kunder. Vi har også mange norske kunder, som vi klarer på skandinavisk.

Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1856

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »