Hippo Tours CSS Sprite

Helse og vaccination på riderejsen

Helse og vaccination

Helbredsoplysninger

Ridning er en farlig og ofte ganske anstrengende sport. Nogle af vores ture er ganske lette og stiller ikke de store krav til rytterens fysik. Andre ture er ganske krævende, ofte i uvejsomt terræn, involverer mange timer i sadlen under måske udfordrende vejr- og terrænforhold.
Sundhedssystemerne på mange af vores destinationer lever ikke op til det høje niveau, vi kender fra de Skandinaviske lande.

Din sikkerhed og dit velbefindende er af overordentlig stor vigtighed for os og vi vil ikke gå på kompromis med sikkerheden. Du skal dog være opmærksom på, at skulle uheldet være ude kan vi ikke garantere at få dig på hospitalet inden for en given tid.

Hvis du eller nogen i dit rejseselskab lider af en sygdom eller har et handicap, der kan have effekt for din/jeres deltagelse i turen skal dette oplyses ved bookingen. Det gælder ligeledes, hvis du er gravid ved tidspunktet for bestilling af rejsen. Det vil give os muligheder for at rådgive dig om den valgte tur vil være egnet for dig/jer eller om du måske skal vælge en anden af vores ture. Hvis vi ikke med rimelighed kan imødekomme dine/jeres særlige behov på den ønskede tur, forbeholder vi os retten til at afvise reservationen eller, hvis detaljer ikke er givet på tidspunktet for reservation, annullere rejsen når vi bliver opmærksomme på disse detaljer.

Det er endvidere dit ansvar at meddele os, hvis der sker ændrede forudsætninger i dine/jeres forhold efter bestilling af rejsen, der kan have betydning for din/jeres deltagelse i rejsen; eksempelvis opstået sygdom eller graviditet.

Vaccinationer 

Du kan finde relevant information om både vaccinationer og sundhed generelt i forbindelse med udlandsrejse på Lægernes Vaccinations Organisation - www.sikkervaccination.dk. Her kan du også booke tid til vaccination i hele landet. Du får 10 % rabat på vaccinationer hos Lægernes Vaccinations Organisation når du kan fremvise kvittering på, at du har bestilt rejse gennem Hippo Tours. Vær i god tid, og book senest 30 dage før afrejse. Husk også at Danmark giver tilskud til vacciner.

Sygdom under rejsen

Bliver du syg, skal du kontakte din rejseforsikring. De har en 24 timers nødtelefon, hvor du altid kan få hjælp. Du kan også altid kontakte os, hvis du mangler råd og vejledning.

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »