Hippo Tours CSS Sprite

Indkvartering på riderejsen

Indkvartering

Hovedvægten på vores rejser er naturligvis lagt på ridningen, på at sikre en sikker og spændende oplevelse på gode heste. Indkvarteringen vil variere på vore ture fra den mest basale indkvartering i telt eller sovesale langt ude i ødemarken med begrænsede eller slet intet toilet og badefaciliteter til luksuøs 5 stjernet indkvartering, hvor du bor i elegant, møblerede værelser med alle faciliteter og bliver opvartet på fornemmeste vis - og alt derind imellem.
Vi forsøger efter bedste evne at beskrive indkvarteringen så nøgternt og nøjagtigt som muligt, og vi hjælper dig gerne med at finde steder, hvor både ridning og standarden på indkvartering svarer til dine behov og ønsker.

Hoteller, i gæstehuse og pensionater og på gårdene.

På de fleste af vore ture sker indkvarteringen på små, lokale hoteller, i gæstehuse og pensionater og på gårde, der har indrettet sig på overnattende turister. Flere af vore ridecentre har egen indkvartering, som oftest af ganske god kvalitet. Standard indkvarteringen er i dobbeltværelse og oftest med eget bad og toilet.

Dobbelt eller enkeltværelse

Rejser du alene vil det som regel være muligt at dele værelse med en person af samme køn og dermed spare et enkeltværelsestillæg. Ønsker du enkeltværelse er det ofte (men ikke altid) muligt og vil normalt koste en merpris. Undlader du således at vælge enkeltværelse, når du booker din rejse, vil du som udgangspunkt blive indkvarteret i dobbeltværelse, som du skal dele med en anden deltager på turen. Skulle det vise sig, at dette ikke kan lade sig gøre vil der blive en merpris at betale for enkeltværelse.

Hytter og gæstehuse med sovesale.

På Island og enkelte andre steder overnatter man typisk i hytter i sovesale, hvor man ruller sin sovepose ud og sover sammen med mange andre af begge køn. Der er fælles toilet faciliteter og bad (hvis det findes). Det er en meget basal indkvartering, men kan være aldeles charmerende og hyggelig og er ofte ledsaget af samvær med fællessang om lejrbålet eller i stearinlysenes skær.

Indkvartering i telt

Kan variere fra den mest primitive overnatning i små, to mands telte med sovepose og liggeunderlag til det virkelig luksuøse, hvor man bor i ”walk-in” luksustelte med egne bade- og toiletfaciliteter, komfortable senge og får serveret sin morgente eller –kaffe på sengekanten (bl.a. safari turene i Botswana).

Internet og telefonforbindelser

Vore ture går ganske ofte rundt i nationalparker og på steder, hvor der normalt ikke kommer mange turister. Der vil derfor også ofte være sparsom eller slet ingen netdækning til din mobiltelefon eller din pc. Bedste chance for at komme i kontakt med omverdenen er som regel om aftenen og morgenen fra overnatningsstedet (men selv her kan der ind imellem være dårlig eller ingen forbindelser). Af sikkerhedshensyn har guiderne altid udstyr, så de kan komme i kontakt med hjemmebasen og vi kan som hovedregel komme i forbindelse med guiderne, hvis der er behov for at få livsvigtige beskeder frem

 

Om riderejser

Man får størst fornøjelse af sin riderejse hvis evner og erfaring med ridning passer sammen med kravene og niveauet på den tur, som man gerne vil booke sig ind på. 

Læs mere »

Rideerfaring

1: Begynder. Du vil gerne lære at ride
2: Novice. Let øvede og rustne ryttere
3: Øvede ryttere, mestrer i rimelig grad alle gangarter
4: Gode og saddelfaste ryttere
5: Erfarne og sikre ryttere, der mestrer alle terræntyper

Læs mere »

Vores service

Vi lægger stor vægt på, at din riderejse bliver en succes og en rigtig god oplevelse for dig.
Derfor tager vi lidt ekstra tid med bookingen for at sikre, at der er et match mellem ridestedets krav og dine ønsker 

Læs mere »